Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Eξελίξεις σοκ για 16χρονη που πέθανε μετά τον οδοντίατρο: Ποιο οικογενειακό πρόσωπο συνελήφθη για ανθρωποκτονία
Ποιο πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον της 16χρονης, που πέθανε μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο στην Αλβανία, συνελήφθη για ανθρωποκτονία;

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά του οδηγού του ταξί, ο οποίος μετέφερε την Κωνσταντίνα στην Αλβανία και ο οποίος σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης που πέθανε μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο άσκησε η Εισαγγελία Ιωαννίνων.


Σύμφωνα με το protothema.gr, ο πατέρας της 16χρονης Κωνσταντίνας, Γιώργος Αναγνώστης, πρώην σύζυγος της μητέρας της, εξήγησε ότι από την αρχή είχε πιστέψει πως ο θάνατος του παιδιού του είναι αποτέλεσμα εγκληματικής πράξης.

«Από την πρώτη στιγμή φώναζα ότι είναι έγκλημα. Θέλω να δικαιωθεί η ψυχή της Κωνσταντίνας μου. Θα σας το πω, την δολοφόνησαν είναι ξεκάθαρο. Με τη βοήθεια καθηγήτριας τοξικολογίας των Ιωαννίνων βρήκαμε ένα εύρημα που δείχνει μεγάλη ποσότητα αναισθητικού στο σώμα του παιδιού μου, που σημαίνει πως αυτό της χορηγήθηκε για χειρουργική επέμβαση.

Εγώ λοιπόν πίστευα και πιστεύω πως το παιδί πήγε για έκτρωση και όχι στον οδοντίατρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άτυχος πατέρας.

Ο κ. Αναγνώστης, όπως αναφέρει το protothema.gr επεσήμανε επίσης πως από την κόρη του έλειπαν ζωτικά όργανα.

«Όταν έγινε η νεκροψία στην Αλβανία, οι Αλβανοί ιατροδικαστές αφαίρεσαν συγκεκριμένα όργανα από τη σορό της κόρης μου για να αποκρύψουν όλη την αλήθεια. Εγώ όμως με εντολή εισαγγελέα κατάφερα να σταματήσω την ταφή του παιδιού μου και έστειλα τη σορό του για νέα νεκροψία στα Γιάννενα.


Η γνωμάτευση έδειξε ότι από τη σορό της κόρης μου έλειπαν συγκεκριμένα όργανα ή τμήματα οργάνων όπως η μήτρα ολόκληρη, ο εγκέφαλος, βάση της γλώσσας, η επιγλωτίδα, η τραχεία και ο λάρυγγας, τα οποία θα καταδείκνυαν ενδεχόμενη προσπάθεια διασωλήνωσής της».

fimes.gr