Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Ελένη Μενεγάκη: Δες με ποιον φωτογραφήθηκε αγκαλιά και έριξε το Instagram... (pic)

Ελένη Μενεγάκη: Δες με ποιον φωτογραφήθηκε αγκαλιά και έριξε το Instagram... (pic)

Εχει τον μαγικό εκείνο τρόπο έτσι λίγο να σου κλείνει πονηρά το μάτι κι εσύ να σπεύδεις να δεις τι εννοεί, τι θέλει να σου πει, τι μήνυμα σου στέλνει... Κι ας μην έχει να σου πει απολύτως τίποτα.

Παπανδρέου-Καινούργιου βγάζουν selfie στο γυμναστήριο (pic)Σχετικα5 άρθρα

Ό,τι και να κάνει, τραβά επάνω της τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Το ίδιο μάλιστα δεν ισχύει μόνο με τα τηλεοπτικά της σκέρτσα, αλλά και με τα... Internetικά της, μιας και από τότε που μπήκαν στη ζωή της τα social-media, δημιουργεί πανικό κι εκεί... 

Δες εδώ την βαθμολογία της ομάδας σου!

Μετά το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της με το οποίο φάγαμε μία ολόκληρη εβδομάδα να ασχολούμαστε και έπεσε το Instagram, η Ελένη σήμερα ξανά "χτύπησε"!


Για ακόμα μία φορά το έκανε το θαύμα της και στα πόδια της υποκλίθηκε όλο το... Instagram!!! Τι ήταν να πάρει μία αγαπησιάρικη αγκαλιά έναν πολύ γλυκό κύριο; Τα likes έπεσαν βροχή ή μάλλον... καταιγίδα!

Ναι η Ελένη σε γιορτινή διάθεση είπε να αιχμαλωτίσει με ένα "κλικ" για πάντα την στιγμή, κρατώντας αγκαλιά ποιον άλλο; Τον Αγιο Βασίλη, ο οποίος αναμφισβήτητα αυτή την εποχή έχει πολύ... τα πάνω του!!! Μέσα σε μόλις έξι λεπτά η Ελένη συγκέντρωσε πάνω από 3.500 likes!!!πηγή: tlife.gr
Πηγή: www.sdna.gr |   Tο διαβάσαμε εδώ 
This entry was posted in :