Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Nέα μαρτυρία «καίει» τη χήρα του καπετάνιου – Μάρτυρες την είδαν να πυροβολεί εν ψυχρώ

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η μητέρα του δολοφονημένου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, κυρία Σούλα, καθιστώντας σαφές πως η απογοήτευσή της για τις συνεχείς αναβολές της δίκης της συζύγου του γιου της, είναι τεράστια.

Η υπόθεση που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσω της προβολής της στην εκπομπή «Φως στο τούνελ», απασχόλησε πολύ την αστυνομία και την ίδια την Αγγελική Νικολούλη, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν ως ένοχη για τη δολοφονία του καπετάνιου τη σύζυγό του, Δήμητρα Βούλγαρη.Η δίκη της Βούλγαρη πήρε ξανά αναβολή λόγω ασθενείας της κατηγορουμένης, με τη μητέρα του αδικοχαμένου καπετάνιου να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά της μπροστά στην κάμερα του Star.


«Δεν ξέρουμε πού το πάνε. Είναι όντως άρρωστη η κοπέλα εκεί; Μήπως το κάνουν επίτηδες; Έχουμε όλα τα στοιχεία, τώρα πού το κολλάνε, δεν ξέρω. Αφού μας λένε άνθρωποι πως είδαν την ίδια που πυροβολούσε. Την είδε άνθρωπος. Φοβούνται να μιλήσουν. Την είδε άνθρωπος που πυροβολούσε. Έχουμε πολλά στοιχεία, αλλά ο κόσμος φοβάται. Έχουμε άνθρωπο που την είδε. Ήταν στην ταράτσα καλοκαίρι και κοιμότανε και τα είδε όλα: Μαλώνανε και πυροβόλησε. Έχει καταθέσει στην αστυνομία αλλά δεν θέλει να τον φανερώσουν πουθενά. Φοβάται. Ξέρεις τι θηρίο είναι αυτή η μάνα;», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του θύματος. Η ίδια μίλησε ακόμα για την κόρη του γιου της με τη Δήμητρα Βούλγαρη αλλά και το πώς διαχειρίζεται την ταλαιπωρία των δικαστηρίων αλλά και το γεγονός πως υπάρχει πιθανότητα ο γιος της να μη δικαιωθεί ποτέ…


http://newsone.gr/