Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΠPΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ έρχεται και μάλιστα… «Εν μία Νυκτί»

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΠPΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΔΥΣΤΥΧΩΣ έρχεται και μάλιστα… «εν μία Νυκτί»


Πάρτε ΒΑΘΙΑ ανάσα και δείτε ένα φοβερά αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του συγγραφέα και ερευνητή Bill Holter…


Και δυστυχώς αυτά τα οποία προβλέπει δεν είναι ευοίωνα και με λίγα λόγια μας λέει ότι τα πάντα θα γίνουν εν μία νυκτί και πως ο κόσμος δεν θα μπορεί λόγω της ξαφνικότητας του «κραχ» να αντιδράσει.


Ο Holter ζητά από τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι «η χρηματιστηριακή αγορά είναι απλώς μια μικρή πλευρά στο μεγάλο τσίρκο των πιστωτικών αγορών, επειδή τα πιστωτικά ομόλογα είναι πολύ μεγαλύτερα από τις αγορές μετοχών». Και προειδοποιεί «Όταν οι πιστωτικές αγορές καταρρεύσουν – Όλα θα εκραγούν».


Πως θα τελειώσουν όλα; Ο Bill εξηγεί «Αυτό πρόκειται να γίνει σε μια νύχτα ή μέσα σε κάποιο Σαββατοκύριακο. Έτσι ώστε ο κόσμος να ξυπνήσει το πρωί της Δευτέρας και να μην μπορεί να κάνει το παραμικρό. Γι” αυτό θα πρέπει ο κόσμος να έχει προνοήσει γι” αυτά που χρειάζεται γιατί ξαφνικά θα χάσει τα πάντα». Και στη συνέχει αναρωτιέται;


«Μήπως συνειδητοποιούν ότι ο χρυσός και το ασήμι είναι τα μόνα χρήματα εκεί έξω που δεν έχουν «πιστωτική βάση» ή αντλούν τις τιμές τους μέσω των πιστωτικών αγορών … αγορές που τελικά θα είναι κλειστές».


Και ολοκληρώνει: «Η επιλογή είναι δική σας, δηλώσεις χρηματιστηριακές χαρτί λογαριασμού και μονάδες και μηδενικά σε μια οθόνη υπολογιστή, ή πραγματική φυσική πλούτου. Ο καθένας ας δει την πραγματικότητα…».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ video ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:πηγη