Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Που ΄σαι ρε «Χλαπάτσα»; Πως έγινες έτσι; Photos
Τον αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο του “Χλαπάτσα” στην επιτυχημένη σειρά “Της Ελλάδος τα Παιδιά” και τώρα ο Δημήτρης Φράγκογλου είναι ένας άλλος.
Ο διάσημος πρωταγωνιστής της σειράς του Ant1 που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90 μεταμορφώνεται σαν χαμαιλέοντας και είναι έτοιμος για κάθε νέο ρόλο.
Πριν λίγο καιρό τον είδαμε ξεβαμμένο ξανθό μαλλί και λευκή γενειάδα και τώρα, ο Δημήτρης Φράγκιογλου μεταμορφώνεται για τη νέα του παράσταση “οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω” στο θέατρο Άβατον και σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μακαλιά.

Ο
ήρωας του έργου μετά από πολλά (ή μήπως λίγα;) χρόνια πορείας στο θέατρο αποφασίζει να κάνει μια παράσταση στην οποία θα ερμηνεύσει τους 100 ρόλους που δεν πρόλαβε έως τώρα. Όμως, μια σειρά από «αναπάντητα ερωτήματα» που κατακλύζουν το μυαλό του, τον σαμποτάρουν. Με διάθεση αυτοσαρκασμού και μέσα από το «δράμα» ενός ηθοποιού σε υπαρξιακό πανικό, το κείμενο φωτίζει όλα τα ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έναν άντρα σε κρίση ηλικίας, και μιλάει επί της ουσίας για την αγωνία της αποδοχής και το φόβο της απόρριψης, σε μια κοινωνία που όλα έχουν γίνει «έξυπνα» και αψεγάδιαστα…
This entry was posted in :