Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

«Τη β1αζαν ανά δύο, λιποθύμησε και συνέχισαν να τη β1άζουν!»
Το SDNA φέρνει στο φως της δημοσιότητας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δίκης που έστειλε στη φυλακή τον Ρολάντο Σεπέδα και τέσσερις ακόμη Κουβανούς βολεϊμπολίστες με την κατηγορία του βιασμού

Και πέρυσι βίασε κάποιους (ονόματα δε λέμε), αλλά ευτυχώς τη γλύτωσε». 47 σχόλια κάτω από το άρθρο του sdna.gr και ούτε ένα στην ουσία του θέματος. Μερικά δεκάδες ακόμα κάτω από την ανάρτηση στο Facebook.
Χιούμορ, επικαλείται ο εμπνευστής του παραπάνω σχολίου, που πήρε και δέκα like! Να τα εκατοστίσει του ευχόμαστε, αν δεν ντραπεί και ο ίδιος μετά το τέλος του άρθρου. Κάποιοι κάνουν λόγο για συνομωσία. Είθισται όταν μια γυναίκα καταγγέλλει βιασμό από αθλητή να στιγματίζεται κατευθείαν ως δολοπλόκος που στοχεύει σε έναν πλουσιοπάροχο συμβιβασμό. Εδώ δεν μιλάμε για μια τέτοια περίπτωση.Δεν υπήρξε συμβιβασμός, αλλά δίκη. Υπήρξε έρευνα, υπήρξε δικογραφία 400 σελίδων, αυστηρά μέτρα προφυλάκισης, υπήρξε καταδίκη και – ναι – υπήρξε και αποζημίωση. Τα φιλανδικά μέσα κάλυψαν τα γεγονότα των τελευταίων 75 ημερών. Δώστε βάση: 75 μέρες από την καταγγελία μέχρι την πρωτόδικη απόφαση, καθώς θεωρείται δεδομένη η έφεση. Δύο μήνες και 15 μέρες από το έγκλημα στην τιμωρία. Η δικαιοσύνη στη Φινλανδία ήταν τυφλή. Άνοιξε τα μάτια της μόνο στα γεγονότα και παρότι η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών, όσα διέρρευσαν ήταν άκρως σοκαριστικά για τους πέντε βολεϊμπολίστες, ανάμεσα στους οποίους και ο Ρολάντο Σεπέδα που έπαιξε πέρυσι στον ΠΑΟΚ.


πηγη sdna.gr