Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

ΓΟΝΕΙΣ ΤΕΡΑΤΑ /Έβαλαν τιμωρία την 10χρονη κόρη τους να κοιμηθεί γuμνή στο κρύο. Δεν περίμεναν όμως αυτήν την κατάληξη…Μία μητέρα και ένας πατέρας από την Florida είναι αντιμέτωποι με σοβαρές κατηγορίες. Κατηγορούνται ότι ανάγκασαν την 10χρονη κόρη τους να κοιμηθεί έξω γuμνή.
Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη του Suwannee County, ο Marc και η Brenda Marshall κατηγορούνται για άγρια κακοποίηση παιδιού.

Η αστυνομική αναφορά δείχνει ότι ο Marc είπε στις αρχές ότι όταν έφτασε σπίτι γύρω στις 7 το απόγευμα την Παρασκευή, η γυναίκα του του είπε ότι η κόρη τους ήταν τιμωρία επειδή είχε κάνει την ανάγκη της στο πάτωμα του σπιτιού. Η Brenda δεν είναι η βιολογική μητέρα της 10χρονης.


Η Brenda στην συνέχεια ανάγκασε το τρομαγμένο κορίτσι να κοιμηθεί στην αυλή χωρίς ρούχα κοντά στο πεζοδρόμιο δίπλα στην πίσω πόρτα όλο το βράδυ. Ούτε ο Marc ούτε η γυναίκα του έδωσαν στο παιδί τίποτα να φορέσει και το ζευγάρι αρνήθηκε να την βάλει μέσα όλο το βράδυ.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, ο Marc δεν έκανε καμία απόπειρα να ελέγξει την κατάσταση της κόρης του, η οποία βρέθηκε να τριγυρνά στους δρόμους στις 7:44 το πρωί.

Η αναφορά δείχνει ότι το παιδί περιπλανιόταν περίπου ενάμισι χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι τη όταν βρέθηκε από έναν ανήσυχο περαστικό. Οι αρχές λένε ότι οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στο σπίτι του Marc και της Brenda γύρω στις 8:40 το πρωί κι εκείνοι ακόμα δεν γνώριζαν που βρισκόταν το κορίτσι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί βρέθηκε πολύ πεινασμένο, τρομαγμένο και είχε γρατσουνιές και μελανιές στα πόδια.

Τι είδους τέρατα μπορούν να φέρονται έτσι στα ίδια τους τα σπλάχνα;