Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15/1/2017Κριός♈
Γενικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω παραπέμπει σε μια συνάντηση «κορυφής». Παράλληλα, η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα σε καλεί να ανασύρεις μνήμες και περιεχόμενα από το παρελθόν, ώστε να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές αιτίες για όσα σε «βαραίνουν» σήμερα. Καλό είναι πάντως να μην παρασυρθείς από απωθημένα που δεν έχουν κανέναν δημιουργικό χαρακτήρα, ενώ έχε το νου σου, αφού είναι εύκολο να «ξανακυλήσεις» σε μια ανθυγιεινή συνήθεια του παρελθόντος.
Ερωτικά 
Είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο του καλλιτεχνικού ή «εναλλακτικού» χώρου, που θα σε εντυπωσιάσει με τα προσόντα του, καλό είναι όμως να θυμάσαι ότι στην ζωή, τα πράγματα δεν έχουν πάντα την αίγλη που φαίνεται με μια πρώτη ματιά.


Ταύρος♉
Γενικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε ωθεί να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Παράλληλα, η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να αναζωπυρώσει έχθρες ή φιλίες του παρελθόντος αλλά και συλλογικές δράσεις που υπαγορεύονται από την ανάγκη σου να «διορθώσεις» τρόπον τινά τα πράγματα. Εδώ βέβαια ελλοχεύει και ο κίνδυνος ενός «αρχέγονου» φανατισμού που μπορεί να τον βρεις μπροστά σου κι από την στιγμή που έχεις να κάνεις με πληγωμένα «θηρία», καλύτερα να του δίνεις!
Ερωτικά
Δυνατά συναισθήματα σε «περικυκλώνουν» κι ίσως παρασυρθείς σε μια επιλογή, που όπως θα διαπιστώσεις αργότερα δεν συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θα ήθελες πραγματικά. Μπορεί ακόμη να ζήσεις κάποιες «έντονες» στιγμές με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα μέσα από επαφές με ειδικούς γνώστες του αντικειμένου. Κατά τα άλλα όμως, η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να επηρεάσει την διάθεσή σου, κάνοντάς σε πολύ πιο ευαίσθητο/η, κάτι που ίσως συνδυαστεί με την αναπόληση καταστάσεων του παρελθόντος κι ιδιαίτερα εκείνων που σε πλήγωσαν ή φέρουν ένα «πολεμικό» στίγμα. Επιπλέον, ίσως να αναβιώσει μια υπόθεση του χθες, ικανή να σε φέρει σε θέση άμυνας.
Ερωτικά
Για μια ακόμη φορά, πολλά από όσα σου παρουσιάζονται ως «ευτυχείς προοπτικές» απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να απολαύσεις το «σήμερα» και τις ευκαιρίες που σου προσφέρει, χωρίς να δεσμεύεσαι από κάτι.

Καρκίνος♋
Γενικά
Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί να σε κάνει πολύ πιο «μυγιάγγιχτο/η», αν ωστόσο βρεθείς σε κατάσταση «πανικού» ή νιώσεις πως απειλείσαι από κάτι αδιόρατο, βάλε κάτω την λογική σου, αφού είναι η μόνη που μπορεί να σε προστατέψει από τον κακό εαυτό σου. Επιπλέον, ενδέχεται να αναβιώσει μια νομική υπόθεση, που πίστευες ότι είχε κλείσει, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με το ιστορικό μιας αντιπαράθεσης μεταξύ συγγενών. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μια επωφελή συμφωνία ή συνεργασία.
Ερωτικά
Το μυαλό σου βασανίζεται με το πώς θα ήταν τα πράγματα, αν δεν είχε γίνει το άλφα αλλά το βήτα κλπ. Όλη αυτή η «ανασκόπηση» όμως δεν είναι παρά το άλλοθι της απραξίας σου, ενώ ωφελεί μόνον στην περίπτωση που επισημάνεις τα όποια λάθη και τους άστοχους χειρισμούς σου.

Λέων♌
Γενικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω ευνοεί τα εργασιακά σου και είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε για υπαλλήλους, τελικά θα γίνει αυτό που θέλεις. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Χείρωνα σε καλεί να επικεντρωθείς σε παλιά οικονομική υπόθεση, που ξαναβγαίνει στο προσκήνιο, αν όμως πρόκειται για την αναβίωση κάποιας περιουσιακής «βεντέτας», τότε προσπάθησε να μην ρίξεις «λάδι στην φωτιά». Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επωφεληθείς από αγοραπωλησίες εργαλείων ή συσκευών που φέρουν την σφραγίδα της «αντίκας».
Ερωτικά
Μια συνάντηση με ένα άτομο με το οποίο είχε συμβεί «κάτι» στο παρελθόν, μπορεί να σου «ξυπνήσει» επιθυμίες που νόμιζες ότι δεν υπήρχαν πια! Να θυμάσαι όμως ότι η σεξουαλικότητα σου μπορεί να μπλοκάρει εύκολα από μια άστοχη φράση ή κίνηση.Παρθένος♍
Γενικά
Τα καλά νέα είναι ότι η σύνοδος Άρη-Χείρωνα θα σου δώσει την ευκαιρία να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που διακρίνεται για τον δυναμισμό αλλά και την σοφία του. Από την άλλη πλευρά όμως, πρόσεξε μήπως εγκλωβιστείς συναισθηματικά σε μια παλιά έχθρα που ξαναζωντανεύει. Συνολικά πάντως, καλείσαι να κάνεις μια «βουτιά» στο παρελθόν, ώστε να βρεις την πρώτη αιτία μιας «κακοδαιμονίας» που σε κυνηγά. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σου φέρει καλές ειδήσεις από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Ερωτικά 
Πολύ το «ψάχνεις» κι αν συνεχίσεις σε μια τέτοια λογική είναι μάλλον απίθανο να καταλήξεις κάπου. Αντίθετα, προσπαθώντας να αναλύσεις αυτά που δεν αναλύονται, το πιθανότερο είναι να μείνεις «μετέωρος/η» σε μια κατάσταση, όπου δεν πας ούτε μπροστά, ούτε πίσω.

Ζυγός♎
Γενικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου ή να υποδεχθείς-φιλοξενήσεις κόσμο. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Χείρωνα, σε ωθεί να δράσεις με βάση το συναίσθημά σου, κάτι όμως που δεν ενδείκνυται, όταν έχεις να κάνεις με πρακτικά ζητήματα και συγκεκριμένα συμφέροντα. Επιπλέον, παραπέμπει στην ανάγκη σου να «ξεμπερδεύεις» μια και καλή με το παρελθόν σου και όσα περιεχόμενά του σε ταλαιπωρούν ακόμη, είτε σε σχέση με την δουλειά σου είτε με την υγεία και την διατροφή σου.
Ερωτικά
Με τον Δία στο ζώδιό σου να σου δίνει το «κοκαλάκι της νυχτερίδας», η γοητεία σου είναι μάλλον αξεπέραστη και είτε μπεις σε μια κατάσταση είτε όχι, το βέβαιο είναι ότι έχεις τον τρόπο για να βρεθείς ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία σου, τουλάχιστον την… υλική!


Σκορπιός♏
Γενικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε θέλει πιο επικοινωνιακό και «ταξιδευτή». Παράλληλα, η ημέρα χαρακτηρίζεται από μια συναισθηματική φόρτιση, ικανή να σε φέρει πιο κοντά με «δικούς σου» ανθρώπους, εδώ ωστόσο υπάρχει και ο κίνδυνος να αναλωθείς όχι με αυτά που σας ενώνουν αλλά με εκείνα που σας χωρίζουν, με συνέπεια να κυριαρχήσουν τα αρνητικά συναισθήματα. Επιπλέον, με την συνδρομή της συνόδου Άρη- Χείρωνα, είναι πιθανό να ξαναθυμηθείς μια παλιά δραστηριότητά σου ή να αντλήσεις έμπνευση από την παράδοση.
Ερωτικά
Η δραστική επανάκαμψη ενός προσώπου στην ζωή σου, μπορεί βέβαια να βελτιώσει άμεσα την ψυχολογία σου και να θεραπεύσει «πληγές» του παρελθόντος, φαίνεται όμως ότι αργά ή γρήγορα θα ξαναζήσεις ανεπιθύμητες εντάσεις, οπότε «κράτα μικρό καλάθι»!

Τοξότης♐
Γενικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε ωθεί σε δράσεις κι επαφές οικονομικού χαρακτήρα, παράλληλα όμως, η σύνοδος Άρη-Χείρωνα σε καλεί να ασχοληθείς άμεσα με το σπίτι σου, προβαίνοντας σε μια αναδιάταξη του χώρου και «ξεθάβοντας» υλικά που χρειάζεσαι. Από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να προκύψουν ενδοοικογενειακές έριδες και μάλιστα για ζητήματα του παρελθόντος. Προνόησε επίσης για την περίπτωση ενός «οικιακού» ατυχήματος. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις τα περιουσιακά σου δικαιώματα.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να σου γίνει μια πρόταση συγκατοίκησης που θα «ξυπνήσει» μέσα σου όνειρα κι επιθυμίες, ίσως όμως τελικά να μην μπορέσεις να υποστηρίξεις μια υπόθεση που πάνω απ’ όλα περιορίζει τις κατακτημένες ελευθερίες σου.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καθιστά «το πρόσωπο της ημέρας», αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Παράλληλα, ένα ταξίδι ή μια συνάντηση μπορεί να σε κάνει να θυμηθείς κάποιες παλιές όσο και έντονες στιγμές. πρόσεξε βέβαια μήπως μαζί με τις μνήμες ξεθαφτεί κατά λάθος και το τσεκούρι του πολέμου! Επιπλέον, η σύνοδος Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να ασχοληθείς με ιστορικά ζητήματα, ενώ είναι πιθανό να αξιοποιήσεις παλαιό εξοπλισμό ή έγγραφα-χειρόγραφα με ειδικές πληροφορίες.
Ερωτικά 
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν ξυπνά μέσα σου επιθυμίες και συναισθήματα κι ίσως έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια αισθησιακή εμπειρία, η οποία όμως δεν φαίνεται να έχει διάρκεια. Το πρόβλημα βέβαια θα είναι μεγαλύτερο, αν είσαι ήδη σε κάποια σχέση.

Υδροχόος♒
Γενικά
Ο Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να σου αποκαλύψει ένα ενδιαφέρον μυστικό. Παράλληλα βέβαια, η ημέρα έχει ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος κι ίσως βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για αντιδράσεις που «δεν έχουν λογική». Επιπλέον, η σύνοδος Άρη-Χείρωνα σε καλεί να καταπολεμήσεις μια απωθημένη καταναλωτική ανάγκη σου, ενώ δεν αποκλείεται -θέλοντας ή μη- να ασχοληθείς με μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου.
Ερωτικά
Τόσο η δική σου διάθεση, όσο και των άλλων απέχουν πολύ από το να είναι σταθερές, με συνέπεια να υπάρχει μια αβεβαιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι. Προσπάθησε ωστόσο να καταπολεμήσεις τις όποιες ανησυχίες σου, αφού υφίστανται κυρίως για «εσωτερική κατανάλωση»!


Ιχθύες♓
Γενικά
Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στο ζώδιό σου σε καλεί να φέρεις το «χθες» στο «σήμερα», κάτι που μπορεί να αναφέρεται τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε καταστάσεις ή δραστηριότητες. Ωστόσο, είναι πιθανό να «κυριευτείς» από έναν ανεξήγητο συναισθηματικό πανικό, που τα αίτιά του ανάγονται σε μια κακή «κληρονομιά» ή σε παλιά βιώματα, τα οποία δεν έχουν «ταξινομηθεί», ακόμη και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να εντοπίσεις την αφετηρία τους. Παράλληλα, ο Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να «ξεσκάσεις» κοντά σε φίλους/ες.
Ερωτικά
Με δεδομένη την «φορτωμένη» διάθεσή σου, είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε μια επιλογή που καλύπτει κυρίως την ανάγκη σου για αγκαλιά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, καλό είναι να μετριάσεις τις προσδοκίες και τον μελοδραματισμό σου!astrology.gr