Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Καλλιάνος για καιρό στις 15,16,17/1: «Έρχεται νέος χιονιάς… κρατήστε χώρο για selfie»
Ποια η πρόβλεψη του καιρού στις 15/1, 16/1 και 17/1 από τον Καλλιάνο;

Μια νέα πρόγνωση καιρού για τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα για τις 15/1, 16/1 και 17/1 έρχεται από τον Γιάννη Καλλιάνο.


Όπως αναφέρει ο Καλλιάνος στο Facebook για τον καιρό στις 15/1, 16/1, 17/1:

«Κρατήσατε χώρο για σελφι για τον επόμενο (?) χιονιά;

Αν διατηρηθούν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, έχω μία υποψία ότι από την προσεχή Κυριακή 15/1 το βράδυ και ιδιαιτέρως τη Δευτέρα 16/1 και ενδεχομένως και την Τρίτη 17/1, θα μας επισκευτούν ψυχρές αέριες μάζες από τα Βαλκάνια.


Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι τόσο έντονο το κρύο όπως αυτό των προηγούμενων ημερών αλλά εκτιμώ ότι θα επηρεαστούν με χιονοπτώσεις κυρίως τα τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα.

Όλα θα τα αναλύσουμε όμως μέσα στο Σ-Κ διότι πρώτα πρέπει να «ξεκαθαρίσει» η κατάσταση με την κυκλοφορία των συστημάτων στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Ας το βάλουμε σαν μία σκέψη στην πίσω μεριά του μυαλού μας λοιπόν και θα δούμε με τα επόμενα τρεξίματα των προγνωστικών μοντέλων αν πράγματι θα έρθει η όχι.


Θα σας έχω προφανώς ενήμερους!»


Αυτά μας μετέφερε ο μετεωρολόγος Καλλιάνος για τον προσεχή καιρό στις 15/1, 16/1 και 17/1 και πιστεύουμε, όντως να μην είναι ο καιρός τόσο άσχημος, όπως τα προηγούμενα 24ωρα.

Στην Σκόπελο και στην Αλόννησο ακόμη υπάρχουν αρκετά προβλήματα λόγω του χιονιά, ενώ οι κάτοικοι προσπαθούν να συνέλθουν από το κακό που τους βρήκε.

Ενώ τα σχολεία στα δυο νησιά παραμένουν κλειστά για ευνόητους λόγους.