Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Τι λένε τα ζωδια για την Δευτέρα 16 Iανουαρίου.

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα, πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά για τη ζωή σου, γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση. Μπαίνεις σε μια περίοδο που θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα και από τη θετική τους πλευρά και δε θα απαισιοδοξείς πλέον. Κατάστρωσε έναν λογικό προγραμματισμό και όλα θα τα φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να στεναχωριέσαι, αλλά βγες έξω να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με αυτούς που έχεις κοντά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου, γιατί η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σε ξεγελάσει. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και μετά να σκεφτείς για μελλοντικές επενδύσεις και αγορές.


ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα χάρη στις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στην Παρθένο. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου, για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δε θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές. Αρχίζεις και καταλαβαίνεις πολλά άτομα από τον περίγυρό σου, τις βαθύτερες σκέψεις τους και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.Αισθηματικές προβλέψεις
Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την περίοδο να μην σου αρέσει και τόσο. Αυτή η Δευτέρα όμως, θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις μία ουσιαστική κουβέντα με το σύντροφό σου και να βρείτε από κοινού λύσεις, ικανοποιητικές και δίκαιες και για τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος, με τα προσόντα και τη γοητεία που σε διακρίνει, να περιμένεις μία σημαντική γνωριμία να έρθει τώρα στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις με σωστό τρόπο. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου αλλά μην ρισκάρεις αυτά που ήδη έχεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο στη ζωή σου. Καλύτερα να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε βάζουν σε σκέψεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην κάνεις συζητήσεις για θέματα που σε αγχώνουν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου και δεν αφορούν το ταίρι σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου πρέπει να κάνεις κάτι άμεσο για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και μην κολλάς στα ίδια και τα ίδια με άτομα που δεν σου προσφέρουν αυτό που έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου που θα είναι πολύ καλές για σένα. Σήμερα όμως δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, γιατί η αρνητική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δε θα σου επιτρέψει να έχεις σωστή κρίση. Κράτησε τες και άσε για αύριο τις επιλογές σου που το μυαλό σου θα είναι πιο καθαρό. Πρέπει επίσης να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν στα οικονομικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κοίτα σήμερα να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να επεξεργαστείς στο μυαλό σου τις ιδανικότερες λύσεις στα ζητήματά σου. Χωρίς άγχος, χωρίς βιασύνη, απερίσπαστα και χωρίς επηρεασμό. Ξεκαθαρίσματα παρελθοντικών καταστάσεων μπορείς να τα κάνεις, αρκεί να έχεις και τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθείς μαζί τους. Απόφυγε οποιεσδήποτε τάσεις απομόνωσης μπορεί να έχεις γιατί ο κυκλώνας της μελαγχολίας μπορεί να σε τραβήξει βαθιά χωρίς να το καταλάβεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο σύντροφός σου σήμερα θα σου δείξει ένα πρόσωπο πιο διεκδικητικό και ανεξάρτητο με αποτέλεσμα να σε γεμίσει ανασφάλειες. Μίλησε του και εξήγησε του ότι η περίοδος που διανύεις δεν είναι η καλύτερη και ότι έχεις ανάγκη από την κατανόηση και την συμπαράσταση του και όχι από επιπρόσθετα προβλήματα. Όσο για εσένα που έχεις ερωτικές μοναξιές, συνάντησε τους φίλους σου και πέρασε ένα όμορφο βράδυ μαζί τους. Είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν.

ΛΕΩΝ
Μέρα εντάσεων θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα και πολλές θα είναι οι αποκαλύψεις που θα γίνουν και θα σε στεναχωρήσουν. Χειρίσου τες με διπλωματία και, όπως οι άλλοι είχαν δεύτερες σκέψεις για το άτομο σου, φρόντισε να κρατήσεις και εσύ τις επιφυλάξεις σου γι’ αυτούς και μην εκδηλώσεις τις προθέσεις και τις απόψεις σου. Κράτησέ τους σε απόσταση, για να σε εκτιμήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις. Η θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Κι αν ακόμη είσαι ελεύθερος, συνέχισε τις προσπάθειες που κάνεις για να βρεις το άλλο σου μισό και ο χρόνος θα σε ανταμείψει με μία πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου απόφυγε να κάνεις πολλά πράγματα μαζί και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν αρκετά και πρέπει να είσαι συνεπής στη διευθέτηση τους. Τα οικονομικά σου με πολλές προσπάθειες που κάνεις, τα έχεις φέρει σε καλό σημείο. Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά θέματα, ευνοείσαι απόλυτα γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διεκπεραιώσεις. Οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Απόφυγε να εμπλακείς σε θέματα που δεν σε αφορούν, γιατί θα σε φθείρουν ψυχικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου έχουν τις προοπτικές να κυλήσουν ευχάριστα, αν εσύ πρώτα δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου για σένα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου είναι καιρός να δείξεις τι πραγματικά κρύβει η καρδιά σου και τότε δε θα αργήσει να έρθει και η γνωριμία που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα στη δουλειά σου μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μην δίνεις σημασία σε λόγια συνεργατών σου, που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τον οικογενειακό τομέα, ενώ δε θα σου μένει χρόνος για να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου. Πρέπει να φροντίσεις να προσέξεις τη διατροφή σου, αν δε θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα στη σχέση σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου θα συμβούν τέτοιες αλλαγές που δε θα τις περιμένεις και μπορεί να κρύβουν ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, που θα το δεις με άλλο μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα στη δουλειά σου θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρχίζεις σιγά-σιγά να ξαναβρίσκεις και πάλι τους ρυθμούς σου. Αυτό θα σε κάνει να κάτσεις να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα κι έτσι θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Κοίτα να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ότι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου, σε κάποια θέματα που μπορεί να μην τελειώνουν ακόμη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου τώρα θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ετοιμάσου, γιατί έρχεται πολύ γρήγορα η γνωριμία που περίμενες μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς στη δουλειά σου και μην κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια, γιατί έχεις ήδη πάρα πολλές ευθύνες που πρέπει να φροντίσεις να είσαι συνεπής. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Βάλε καλό προγραμματισμό και θα καταφέρεις να τα καλύψεις αποτελεσματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα είναι κάπως δύσκολες και περίεργες οι καταστάσεις που σε περιμένουν κυρίως στα επαγγελματικά σου και εσύ δείχνεις να έχεις έλλειψη υπομονής και τάση αυτοϋπονόμευσης. Να ξέρεις ότι σε ωφελεί να βγάλεις τις ηγετικές σου ικανότητες, γι’ αυτό μη διστάσεις να το κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις το σύντροφό σου χαρούμενο. Εσύ που έχεις τη μοναξιά μόνιμη παρέα, θα έχεις τη δυνατότητα να τη διώξεις, ξεκινώντας μία σχέση με ένα άτομο από το επαγγελματικό ή το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου έχει πολλές υποχρεώσεις και πρέπει να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου αν θέλεις να τις τακτοποιήσεις. Έχε υπόψη σου πως οι συνάδελφοι σου είναι κοντά σου και με ομαδική εργασία μπορείς να τα καταφέρεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου πρέπει να σκέπτεσαι πρώτα τις αγορές που σου είναι απαραίτητες και μετά να ξοδέψεις χρήματα, που δεν σου περισσεύουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι ό,τι και αν γίνει, αλλά οφείλεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις που έχεις, όσο καλύτερα γίνεται.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, μπορείς σήμερα να κυνηγήσεις το όνειρο σου και να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους. Όλο και κάποιος θα είναι κοντά στα γούστα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, γιατί στο μέλλον σε περιμένουν καινούργιες προτάσεις. Στα οικονομικά σου τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η δυναμική σκέψη και αποφασιστικότητα είναι οι απαιτήσεις της ημέρας για το ζώδιο σου αν θέλεις να κρατήσεις σε ισορροπία τα κεκτημένα σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι κοντά σου και σε στηρίζουν με όποια βοήθεια τους ζητήσεις. Μην σε πιάνει λοιπόν ο εγωισμός σου και μίλησε μαζί τους για αυτά που σε απασχολούν και σε αγχώνουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου, για να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μη διστάσεις να τους τις πεις γιατί το έχει και ο ίδιος ανάγκη και έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ένα πολύ όμορφο βράδυ οι δυο σας. Μην το αφήσεις να πάει χαμένο! Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από το πλάι σου, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τις κινήσεις σου και μόνο αν είσαι βέβαιος τόλμησε να εκμυστηρευτείς τον έρωτα σου στο πρόσωπο που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Οι καταστάσεις είναι καλές στη δουλειά σου. Πέρασε την μέρα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να πάρεις μέρος σε προβλήματα που αφορούν συναδέλφους που ούτε καν τους έχεις σε εκτίμηση. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και θέλει αρκετή προσπάθεια από την μεριά σου για να ισορροπήσουν λιγάκι.

ΙΧΘΥΕΣ
Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές στη ζωή σου. Πρέπει όμως σήμερα να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά δε θα μπορείς να διορθώσεις. Αυτήν την Δευτέρα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που θέλεις για τη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί, πρέπει να κινηθείς άμεσα και να κάνεις δραστικές κινήσεις αν θέλεις να διώξεις την μοναξιά μια και καλή από τη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου που πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος τα οικονομικά σου. Έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα για να τα φέρεις στα σωστά επίπεδα.


πηγη