Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 28/1/2017

Κριός♈
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου σε ωθεί να διεκπεραιώσεις όλα όσα είχες κατά νου, είτε είναι η ώρα τους είτε όχι! Κι είναι αλήθεια ότι μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε σχετικά λίγο χρόνο, υπερπηδώντας ενίοτε και κάποια δύσκολα εμπόδια, πρόσεξε όμως μήπως στην πορεία βαρεθείς ή εξαντλήσεις τα όρια της αντοχής σου και τελικά «ξεθυμάνεις» χωρίς να προλάβεις να ολοκληρώσεις. Γι’ αυτό καλό είναι οι στόχοι σου να είναι άμεσοι και βραχυπρόθεσμοι. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να ανανεώσεις τον φιλικό σου κύκλο αλλά και για να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.
Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιο σου όλα είναι ανοικτά και όλα παίζονται, αλλά, ακόμη κι αν τελικά ταλαιπωρηθείς από μια κατάσταση, υπομένοντας ένα «σκοτσέζικο ντους», σίγουρα κάποιες εμπειρίες θα σου μείνουν αξέχαστες. Επιπλέον, φαίνεται πως κάτι που εξελίσσεται κρυφά, θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Ταύρος♉
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να προβείς σε συγκεκριμένες ενέργειες που όχι μόνον θα διασφαλίσουν την επαγγελματική σου πορεία, αλλά θα της προσδώσουν κι ένα νέο ενδιαφέρον. Δεν έχεις λοιπόν παρά να κρατήσεις τον «κορμό» των στόχων σου, εμπλουτίζοντάς τους όμως με παράπλευρες δράσεις που τελικά ίσως και να αποδειχτούν πιο επωφελείς από όσο θα περίμενες. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στην σχέση σου με τους «ισχυρούς» και καλό είναι να είσαι πιο ευέλικτος/η. Παράλληλα βέβαια, η είσοδος του Άρη στον Κριό μπορεί να ενεργοποιήσει μια κρυφή έχθρα και επιβάλλεται να πάρεις τα μέτρα σου για κάθε ενδεχόμενο.
Ερωτικά
Ο Άρης ανοίγει «τον ασκό του Αιόλου» σε σχέση με καταπιεσμένες επιθυμίες που βγαίνουν στην επιφάνεια και μπορεί να σε κάνουν άλλον άνθρωπο! Επειδή όμως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, πρόσεξε μήπως τελικά πέσεις εσύ «θύμα» μιας ανάλογης «έξαρσης» από έναν φίλο ή μια φίλη.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να ανανεώσει την διάθεσή σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και κάποιες καλές ειδήσεις ή μια πρόταση για ένα ενδιαφέρον ταξίδι. Επιπλέον βέβαια, σου δίνει το δικαίωμα να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου με ποικίλα σεμινάρια ή να μάθεις μια νέα τεχνική. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Κριό εγκαινιάζει μια περίοδο με μπόλικες αναταράξεις στις φιλικές σου σχέσεις, κάτι που θα έχει και τα καλά του και τα στραβά του, αφού δεν θα λείψουν ούτε οι νέες και «συναρπαστικές» γνωριμίες αλλά ούτε και οι έντονες διαφωνίες. Αν μάλιστα αποφασίσεις να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα λάβει έναν μαχητικό χαρακτήρα.
Ερωτικά 
Αμοιβαίες παρεμβάσεις μεταξύ φίλων και εραστών ή ερωμένων δημιουργούν ένα «ζωηρό» όσο και «εύφλεκτο» κλίμα, όπου κυριαρχούν οι αντιζηλίες και η παρεξήγηση είναι θέμα χρόνου. Ας κρατήσεις λοιπόν τις αναγκαίες αποστάσεις, εκτός βέβαια κι αν όλη αυτή η αναμπουμπούλα σε εξυπηρετεί!

Καρκίνος♋
Γενικά
Μπαίνοντας ο Άρης στον Κριό «ταράζει τα νερά» και σε καλεί να αναλάβεις δράση ή να ξεκινήσεις κάτι «μεγάλο», αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις από όσες ή όσους νιώθουν ότι απειλούνται τα συμφέροντα τους ή απλά χάνουν τη βολή τους! Ίσως μάλιστα δεν αποφύγεις τελικά την σύγκρουση με ένα ισχυρό πρόσωπο αλλά σε κάθε περίπτωση σε συμφέρει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα παρά να τα αφήσεις να «σέρνονται». Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο διαμορφώνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να προκύψει μια νέα πηγή εισοδήματος, ακριβώς την στιγμή που στερεύει μια άλλη!
Ερωτικά
Λίγο η γλυκύτητά σου, λίγο ο πρωταγωνιστικός ρόλος που πλέον αναλαμβάνεις, τραβάς επάνω σου πολλά βλέμματα κι αν πραγματικά το επιθυμείς θα μπορέσεις να «εξαργυρώσεις» την υπεροχή σου με μια ενδιαφέρουσα κατάκτηση ή πιο σωστά να πάρεις το τρόπαιό σου!


Λέων♌
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τείνει να ανανεώσει τον κοινωνικό σου κύκλο αλλά και να σου φέρει μια συνεργασία που όμοιά της είναι δύσκολο να ξαναβρείς! Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, να θυμάσαι ότι το «γενικό πρόσταγμα» το έχουν άλλοι, γι’ αυτό από την στιγμή που συμφωνείς, φρόντισε να ακολουθείς, χωρίς να εγείρεις για την ώρα δικές σου απαιτήσεις. Έτσι κι αλλιώς, αν τα πράγματα είναι συμβατά, τότε θα εκπληρωθούν πολλά από αυτά που ζητάς. Παράλληλα βέβαια, η είσοδος του Άρη στον Κριό σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου με διαρκείς πνευματικές αναζητήσεις κι ίσως ξεκινήσεις ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα σπουδών.
Ερωτικά
Υπάρχουν πλέον οι προϋποθέσεις για μια νέα γνωριμία που θα φέρει το κάτι διαφορετικό στη ζωή σου, έστω κι αν σε πρώτη φάση «φανεί» ως φιλική σχέση. Αν όμως υπάρξει μια γνωριμία σε ταξίδι ή με άτομο του εξωτερικού τότε οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες!

Παρθένος♍
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δρομολογεί νέα δεδομένα και προκλήσεις στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα να εκπλαγείς από την θετική, όσο και αιφνιδιαστική πορεία που παίρνουν τα πράγματα. Αν βέβαια προσδοκάς μια «ήρεμη ρουτίνα», χωρίς πολλά-πολλά, τότε μάλλον δεν θα σου «κάτσει»! Επιπλέον, θα σου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες ή δυνατότητες για να ασχοληθείς με το αγαπημένο σου «χόμπι», δηλαδή με θέματα υγείας και διατροφής. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Κριό σε καλεί να γίνεις λίγο πιο ριψοκίνδυνος/η στα οικονομικά σου, αφού μια «αστραπιαία» έμπνευση μπορεί να σου φέρει ένα «διακριτό» κέρδος.
Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε φέρνει πιο κοντά στους άλλους, ο Άρης στον Κριό τονίζει την σεξουαλικότητά σου κα βέβαια η λύση αυτής της «εξίσωσης» δεν μπορεί να είναι παρά μια «πικάντικη» εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή. Το τι θα γίνει βέβαια μετά είναι… συζητήσιμο!

Ζυγός♎
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο προάγει την δημιουργικότητά σου και σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που μοιράζονται κοινές ευαισθησίες ή αντιλήψεις με σένα. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, φαίνεται πως ήρθε η δική τους ώρα για να αναδείξουν τα προσόντα τους και να διακριθούν. Παράλληλα όμως να θυμάσαι ότι στον κοινωνικό στίβο ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το από μόνος/η σου, αφού η είσοδος του Άρη στον Κριό είναι πιθανό να ενεργοποιήσει συγκρούσεις ή να κάνει τους άλλους αρκετά επιθετικούς απέναντί σου. Στον αντίποδα βέβαια, μπορεί να σου φέρει μια μικρής διάρκειας αλλά και αποτελεσματική συνεργασία «ειδικού σκοπού».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να σου γίνει μια επίμονη «κρούση», που όσο φορτική κι αν είναι, σίγουρα μπορεί να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά. Όσον αφορά όμως σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, αναμένεται να ξεσπάσει μπόρα και μάλιστα «δι’ ασήμαντον αφορμήν»!

Σκορπιός♏
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στην σχέση σου με τους οικείους σου, αλλά και να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το γραφείο σου. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν νέα δεδομένα σε ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, με τον Άρη να εισέρχεται στον τομέα της εργασίας αλλά και της υγείας σου, ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιο έκτακτο περιστατικό, οξύ μεν, αλλά περαστικό. Καλό είναι επίσης να μεριμνήσεις για την καλή υγεία και την προστασία των ζώων ή των φυτών σου, αφού ξεκινά μια περίοδος όπου θα είναι επιρρεπής σε προσβολές από μικρόβια ή παράσιτα.
Ερωτικά 
Με την Αφροδίτη πλέον «ελεύθερη και ωραία» να δεσπόζει στα προσωπικά σου, αν μεν είσαι μόνος/η, τα βήματά σου μπορεί να σε οδηγήσουν στο σωστό σημείο, εκεί δηλαδή που σε περιμένει ο άνθρωπός σου! Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου.

Τοξότης♐
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σου ανοίγει την όρεξη για περισσότερα ταξίδια, διευρύνοντας συνάμα τον κοινωνικό σου κύκλο με νέα πρόσωπα-φορείς νέων ιδεών. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου. Ωστόσο, αν δεν είσαι «στο κέντρο σου» και κινηθείς με γνώμονα αυτά που θέλουν οι άλλοι από σένα, το πιθανότερο είναι τελικά να «άγεσαι και να φέρεσαι» χωρίς να υπάρξουν κάποια απτά αποτελέσματα. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Κριό μπορεί να αναδείξει θέματα στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι αν έχεις παιδιά καλό είναι να τα επιτηρείς!
Ερωτικά
Η είσοδος του Άρη στον Κριό αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού και σε βάζει σε μια φάση όπου υπάρχει έντονο το στοιχείο της διεκδίκησης. Σε ένα τέτοιο κλίμα λοιπόν το μόνο βέβαιο είναι ότι θα περάσεις έντονα, είτε σου αρέσει είτε όχι!


Αιγόκερως♑
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Κριό αναμένεται να συμβάλλει σε ποικίλες εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια σου, διαταράσσοντας το όποιο καλό κλίμα. Καλό είναι λοιπόν να βρίσκεσαι σε εγρήγορση αλλά και να προετοιμάσεις την άμυνα σου, αφού το πιθανότερο είναι να σου ζητήσουν να κάνεις κάτι αντίθετο με τις αντιλήψεις ή την νοοτροπία σου. Παράλληλα βέβαια, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση ή εξέλιξη σχετική με τα οικονομικά σου. Ίσως μάλιστα η μέρα να αποδειχθεί αρκετά τυχερή ή γόνιμη, τόσο στις αγορές σου, όσο και στις επενδυτικές πρωτοβουλίες σου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα συγκατοίκησης, το πιθανότερο είναι να νιώσεις κάποιου είδους «απειλή», κάτι που θα αυξήσει την νευρικότητά σου. Αν βέβαια δεις με τα μάτια σου να συμβαίνουν «πράματα και θάματα», τότε έχεις κάθε λόγο να γίνεις μπουρλότο!

Υδροχόος♒
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Κριό αναμένεται να συμβάλλει σε ποικίλες εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια σου, διαταράσσοντας το όποιο καλό κλίμα. Καλό είναι λοιπόν να βρίσκεσαι σε εγρήγορση αλλά και να προετοιμάσεις την άμυνα σου, αφού το πιθανότερο είναι να σου ζητήσουν να κάνεις κάτι αντίθετο με τις αντιλήψεις ή την νοοτροπία σου. Παράλληλα βέβαια, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση ή εξέλιξη σχετική με τα οικονομικά σου. Ίσως μάλιστα η μέρα να αποδειχθεί αρκετά τυχερή ή γόνιμη, τόσο στις αγορές σου, όσο και στις επενδυτικές πρωτοβουλίες σου.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα συγκατοίκησης, το πιθανότερο είναι να νιώσεις κάποιου είδους «απειλή», κάτι που θα αυξήσει την νευρικότητά σου. Αν βέβαια δεις με τα μάτια σου να συμβαίνουν «πράματα και θάματα», τότε έχεις κάθε λόγο να γίνεις μπουρλότο!

Ιχθύες♓
Γενικά
Με το «καλημέρα», ο Άρης στον Κριό σε καλεί να διεκδικήσεις αποφασιστικά ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον αλλά και να αμυνθείς αποτελεσματικά απέναντι σε κάποια «αρπακτικά» που καιροφυλακτούν για να εκμεταλλευτούν μια απροσεξία σου. Αν πάντως αποφασίσεις να κάνεις μια σημαντική αγορά καλό είναι να αποφύγεις τα εύθραυστα ή πολύ ευαίσθητα είδη. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο «φωτίζει» κάποιες κρυφές πτυχές της ζωής σου κι αν βέβαια έχεις να κρύψεις κάτι, τότε θα πρέπει να ανησυχείς! Ίσως όμως να πληροφορηθείς πράγματα που θα σε βοηθήσουν να προστατευτείς από παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου.
Ερωτικά 
Η Αφροδίτη έμεινε πλέον... μόνη στο σπίτι σου, χωρίς μάλιστα να κουβαλά τα βάρη των προηγούμενων ημερών, οπότε κι εσύ έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρεις μια θριαμβευτική «ρεβάνς» από όλα εκείνα που σε πλήγωσαν. Ίσως μάλιστα μια αλλαγή «εφ’ όλης της ύλης» να σου έκανε καλό.