Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Πανικός σε κηδεία: Έβαζαν και έβγαζαν το φέρετρο στον τάφο 4 φορές. Έξαλλοι [video]Δείτε το βίντεο με απίστευτες σκηνές σε κηδεία στην Πάτρα.


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο νεκροταφείο της Πάτρας κατά τη διάρκεια ταφής.


Όπως αναφέρει το PatrasTV.gr, τα απρόοπτα ξεκίνησαν από νωρίς όταν και οι εργάτες έσκαψαν λάθος τον τάφο.Οι συγγενείς διαμαρτυρήθηκαν έντονα και ζήτησαν να κηδευτεί σωστά όπως και έγινε Τι συνέβη ακριβώς;


Οι εργάτες έσκαψαν το σωστό τάφο αλλά… δεν έσκαψαν αρκετά για να μπει το φέρετρο. Καθώς δεν χώραγε, το έβγαλαν και έσκαψαν ξανά.. Πάλι όμως δε χώραγε.


Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί χρειάστηκε τελικά να κάνουν την ίδια διαδικασία… τέσσερις φορές έως ότου να κηδευτεί σωστά ο συγγενής τους!Αυτό που έγινε στο νεκροταφείο της Πάτρας, δεν περιγράφεται… Το φέρετρο δε χώραγε στον τάφο και χρειάστηκε να το βάλουν και να το βγάλουν από το χώμα τέσσερις φορές.


Από την πρώτη στιγμή, άρχισαν τα απρόοπτα στην κηδεία της γυναίκας. Αρχικά, οι εργάτες είχαν σκάψει λάθος τάφο. Οι συγγενείς διαμαρτυρήθηκαν και
ζήτησαν να κηδευτεί η γυναίκα στο σωστό. Έτσι κι έγινε αλλά… με πολλές δυσκολίες.


Όπως θα ακούσετε στο βίντεο, χρειάστηκε να βάλουν και να βγάλουν το φέρετρο με την γυναίκα τέσσερις φορές! Έξαλλοι οι συγγενείς, φώναζαν για να βρουν το δίκιο τους.