Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Ιανουαρίου 2016
ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να περνά στον Τοξότη και να σιγοντάρει για καλό ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, μιλάμε για ένα πολύ ευχάριστο, αλλά και δυναμικό στον έρωτα διήμερο. Είναι από αυτά τα σαββατοκύριακα που κάνεις μια επίδειξη δύναμης στο ταίρι σου, αλλά με την καλή έννοια, δηλαδή σαν να μην αφήνεις τίποτα στη μοίρα του και να διεκδικείς καλύτερες μέρες στη σχέση σας. Αν είσαι μόνος/η, θα σε συμβούλευα να ελέγξεις όσο είναι εφικτό την ανάγκη σου για αυτοπροβολή. Έχεις μια ισχυρή προσωπικότητα, πίστεψέ με, συχνά δε χρειάζεται να αρθρώσεις ούτε μια λέξη προκειμένου να σαγηνέψεις ερωτικά ένα πρόσωπο. Αρκεί αυτό το διήμερο ένα βλέμμα σου, για να κατακτήσεις τον ερωτικό σου στόχο.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχει μια γλύκα και μια αρμονία αυτό το διήμερο και σίγουρα επηρεάζει την ερωτική σου ζωή με τον καλύτερο τρόπο. Πολλές οι ερωτικές επιλογές, αλλά εσύ, Ταύρε μου, αναζητάς κυρίως να βρεις εκείνο το άτομο που θα σε κάνει να δώσεις (αλλά και να πάρεις) αγάπη. Εάν διαθέτεις ήδη μια σχέση και ένιωθες ότι το 2017 δε μπήκε με το δεξί, αφού κάποια σύννεφα ή κάποιες γκρίνιες (λόγω ανάδρομου Ερμή) σας χάλασαν τη διάθεση, έρχεται αυτό το διήμερο να γίνει μια καλή αφορμή, για να έρθουν ξανά στη σχέση σου η αγάπη και ο αλληλοσεβασμός. Αν ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν είχες βρει τον τρόπο να εκφράσεις ότι νιώθεις, να μια καλή ευκαιρία να επιτύχεις το στόχο σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το σαββατοκύριακο έχει σίγουρα μια παιχνιδιάρικη και ανάλαφρη διάθεση, ο Ερμής περνά στον Τοξότη και επιτέλους γυρνά σε ορθή πορεία. Έχεις ενθουσιασμό, αυτοπεποίθηση και μια διάθεση να ερωτοτροπήσεις σε χαλαρούς τόνους. Πρόκειται λοιπόν για ένα διήμερο που αν διαθέτεις μια ερωτική σχέση, θα προτιμήσεις μια ευχάριστη βόλτα ή και μια μίνι απόδραση με το ταίρι σου, σαφέστατα και αυτό το διήμερο μπορεί να αποδειχθεί μια τέλεια ευκαιρία να ανανεωθεί η σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος-η και αδέσμευτος-η, μια νέα φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε δυνατό δεσμό. Μπορείς να επενδύσεις σε μια νέα ερωτική αρχή τώρα και μάλιστα χωρίς να σε αγχώνει κάτι στο ξεκίνημα αυτό, θα είναι από αυτές τις σχέσεις που έχεις την αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. Και έτσι είναι.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα αυτό το σαββατοκύριακο δημιουργεί ένα μυστήριο. Το σίγουρο είναι ότι πάνω από τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες σου δε θα βάλεις κανέναν. Αν είσαι μόνος-η, ενδέχεται να κάνεις μια πολύ περίεργη γνωριμία με άτομο που έχει κύρος, αλλά κρύβει και πολλά. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω του και ενώ μπορεί να σε τρομάζει το άγνωστο, σε ιντριγκάρει σίγουρα να ανακαλύψεις τι κρύβεται πίσω από αυτό. Για εσένα, Καρκίνε μου, που έχεις ήδη μια σχέση, η όψη αυτή έχει σκοπό να σε φέρει σε κόντρα με το ταίρι σου, διότι θα θέλεις να επιβληθείς με κάθε τρόπο, ενώ αν αισθανόσουν ότι ο-η σύντροφός σου σε περιόριζε με τα πρέπει, ετοιμάζεσαι να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση.


ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να εισέρχεται ορθόδρομα στον παιχνιδιάρη και ανέμελο Τοξότη, κατανοείς ότι δεν θέλει πολύ για να πάρει η ερωτική σου ζωή φωτιά. Είναι ένα από τα πιο όμορφα σαββατοκύριακα, με κοινωνικότητα και επικοινωνία στο φουλ. Αποκτάς ευφράδεια λόγου, πειράζεις, παίζεις και φλερτάρεις με διακριτικό τρόπο, με σκοπό να δημιουργήσεις τη σχέση που σου λείπει και ονειρευόσουν. Μέσα από τα λόγια σου και το εύστοχο φλερτ, κάνεις γνωριμίες που ξεκινούν με φιλική διάθεση, μα καταλήγουν σε έντονο πάθος και έλξη. Αν έχεις σχέση, θα διαπιστώσεις ότι αυτή περνά σε ένα πιο σταθερό επίπεδο, εκεί που η οικειότητα δεν έχει τη μορφή ρουτίνας καθώς περνάς τέλεια με τον/τη σύντροφό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι σίγουρα ένα όμορφο και ιδιαίτερο διήμερο, που σε ευνοεί να επιτύχεις πολλούς ερωτικούς σου στόχους και επιθυμίες σε πολλά επίπεδα. Είναι ένα σαββατοκύριακο που αν έχεις σχέση, θα πεις στο-στη σύντροφό σου πώς θα μπορούσε να αλλάξει προς το καλύτερο η σχέση σας και εκείνος-η θα σε ακούσει, κάνοντας πράξη πολλά παραπάνω από όσα θα ήλπιζες. Αν πάλι δεν έχεις σχέση, θα μπορούσες αυτό το διήμερο να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, που θα σταθεί πλάι σου αντάξιος των προσδοκιών σου. Αυτό που θα διαπιστώσεις είναι ότι θα καλυφθείς απόλυτα συναισθηματικά και δε θα υπάρχουν καθόλου κενά. Είναι ένα διήμερο συγκέντρωσης και κυρίως ανασυγκρότησης, θα βάλεις κάτω τα πράγματα και θα αναλογιστείς τι θες, τι έχεις, αλλά και πώς θα αλλάξεις την ερωτική σου ζωή προς το καλύτερο.
ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Τοξότη γυρνά σε ορθή πορεία, ενώ από την άλλη σε επηρεάζει και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Μιλάμε λοιπόν για ένα σαββατοκύριακο με αρκετές ερωτικές προτάσεις και ευκαιρίες. Έχει μυστήριο αυτό το διήμερο και είναι σαν να πλανάται κάτι περίεργο στην ατμόσφαιρα. Η συμβουλή μου είναι να μην αποζητάς καταστάσεις και συναισθήματα βραχυπρόθεσμα, αλλά να δεις τι μπορείς να αποκτήσεις από ένα άτομο σε βάθος χρόνου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κερδίσεις μια μακροχρόνια σχέση. Είναι σίγουρα ένα ευχάριστο διήμερο για να κάνεις τις βόλτες σου, Ζυγέ μου, να επικοινωνήσεις με πρόσωπα και να αποκτήσεις μια ευχάριστη οικειότητα μαζί τους. Ενδεχομένως, ένα φιλικό σου άτομο που εδώ και καιρό σε βλέπει με άλλο μάτι (και εννοώ ερωτικό), σκοπεύει να σου αποκαλύψει τα αισθήματά του. Προσοχή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το διήμερο αυτό φέρνει νέους έρωτες στο προσκήνιο, αλλά και ένα νέο ξεκίνημα, ακριβώς όπως το ονειρευόσουν. Από αυτό το διήμερο θα έχεις την τάση να βλέπεις τη συντροφικότητα με μεγαλύτερο συναισθηματισμό και ευαισθησία. Το τελευταίο διάστημα οι αμφιβολίες και ο φόβος μιας λάθος σχέσης, που θα ήταν ικανή να σε πληγώσει, καραδοκούσε. Θες να δεσμευτείς, να δώσεις αλλά και να πάρεις, και θα πετύχεις διάνα με την επιλογή που θα κάνεις. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση, Σκορπιέ μου, θα εκπέμπεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση και θέλω να το εκμεταλλευτείς αυτό στο έπακρο. Μην επιτρέψεις στα λάθη του παρελθόντος να σου απαγορεύσουν να δοκιμάσεις κάτι νέο στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο και μάλιστα σε ορθή πορεία, οπότε αυτό σημαίνει πολλά για εσένα. Μιλάμε για ένα διήμερο με ανάλαφρη, χωρίς έννοιες διάθεση, και με έναν σκοπό να φλερτάρεις ή να δείξεις αυτό που αισθάνεσαι. Να κάνεις το πρώτο βήμα δηλαδή, και να εκδηλώσεις αυτά που αισθάνεσαι. Αν σου αρέσει ένα πρόσωπο εδώ και καιρό, με τη φιλική και παιχνιδιάρικη διάθεσή σου σκοπεύεις να το πλησιάσεις και να επιτύχεις κάτι που θα σε ωφελήσει πολύ το ερωτικό σου μέλλον: θα κάνεις το πρόσωπο αυτό να περνά σούπερ μαζί σου. Αν επίσης σχεδιάζεις να πας ένα ταξιδάκι ή μια κοντινή απόδραση, σίγουρα θα περάσεις υπέροχα. Έχεις ενθουσιασμό και την αισιοδοξία πως η νέα χρονιά κάτι καλό μπορεί να σου φέρει και οι ευκαιρίες ξεκινούν από τώρα!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ο ανάδρομος Ερμής έχει φύγει από το ζώδιό σου και θα επιτρέψεις να σε ξαναεπισκεπτεί μόνο σε… ορθή πορεία. Από τον Τοξότη γυρίζει ορθόδρομος και αυτό το σαββατοκύριακο έρχεται να δώσει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας, να τονώσει το ηθικό σου και να νιώσεις ότι μπορείς να επιτύχεις πολλά στον ερωτικό τομέα. Ενδεχομένως να σχεδιάζεις ένα ταξίδι ή μια απόδραση, μπορεί επίσης να θες να βγεις έξω, μην ξεχνάμε πως είναι ο μήνας των γενεθλίων σου. Θα επιδιώξεις κάτι πολύ όμορφο αυτό το διήμερο: να πιστέψεις στον εαυτό σου και να φλερτάρεις με κάθε τρόπο. Το ατού σου είναι ότι αυτό το διήμερο προβάλλεις τα προτερήματά σου και η αλήθεια είναι πως όταν εμείς πιστεύουμε στον εαυτό μας, πιστεύουν και οι άλλοι σε εμάς χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια… Έτσι, αυτό το σαββατοκύριακο οι θαυμαστές σου θα είναι πολλοί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τον Τοξότη, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και σε γεμίζει αισιοδοξία και ανεμελιά αυτό το διήμερο. Διώχνει την ανασφάλειά σου, αφήνεις πίσω σου τις αναποδιές που προκάλεσε όντας ανάδρομος και η ψυχολογία σου ανεβαίνει στα ύψη και σε οπλίζει με διάθεση να βρεις την αδελφή ψυχή σου. Είναι ένα σαββατοκύριακο που μπορείς να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, γεγονός που όχι μόνο ανεβάζει τη διάθεσή σου, αλλά μπορεί να σε φέρει μπροστά σε ένα ανέλπιστο ερωτικό ξεκίνημα. Μη φοβηθείς και αρχίσεις να κάνεις δεύτερες σκέψεις, τι θα μου βγει τώρα αυτό το άτομο; Τι άνθρωπος είναι; Τι χαρακτήρα έχει; Μήπως θα χάσω το χρόνο μου; Σίγουρα έξω θα πέσεις! Ανοίγει η ερωτική σου τύχη από τώρα και πρέπει να το εκμεταλλευθείς.

ΙΧΘΥΣ

Πάμε σε ένα πολύ όμορφο διήμερο, αφήνεις τις οικογενειακές υποχρεώσεις πίσω και ασχολείσαι με τις προσωπικές και κυρίως ερωτικές επιθυμίες σου. Μια επιτυχία, μια γνωριμία ή μια καλή είδηση μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά και να ανεβάσει τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου αυτό το διήμερο. Είναι πολύ πιθανό να κατακτήσεις έναν μεγάλο σου ερωτικό στόχο, ενώ αν αυτό το διάστημα σε απασχολούσε ιδιαίτερα ένα πρόσωπο, θα το κερδίσεις και θα το κατακτήσεις με την υπομονή και την επιμονή σου. Είναι ένα ευχάριστο διήμερο για να διασκεδάσεις, να προβληθείς και να βγεις στο προσκήνιο, αλλά κυρίως είναι ένα διήμερο που μπορεί να ανθίσει ένας έρωτας, μέσα από έντονο και έξυπνο φλερτ.πηγή: e-zwdia.gr