Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Νέο στοιχείο – σοκ για το τροχαίο του Παντελίδη! Τι βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το μοιραίο τζιπ που αλλάζει τα δεδομένα;
Τις τελευταίες ώρες οι ανατροπές και τα νέα στοιχεία για το τροχαίο που κόστισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη δίνουν και παίρνουν.
Αρχικά το πόρισμα που αναφέρει ότι δεν ήταν εκείνος οδηγός, έπειτα οι κακώσεις που βρέθηκαν στο σώμα του οι οποίες δεν προκλήθηκαν από το τροχαίο αλλά ήταν πριν το συμβάν και τώρα ένα ερωτηματικό γύρω από το κλειδί του τζιπ που φέρνει τα πάνω κάτω…Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, τις τελευταίες μέρες οι οικογένεια προσπαθεί να μάθει ποιος πέταξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη πολλά μέτρα μακριά από το σημείο της τραγωδίας. Συγκεκριμένα η υπ ‘ αριθμόν 273 φωτογραφία των πραγματογνωμόνων για το δυστύχημα προβληματίζει την οικογένεια, καθώς η τελική θέση που βρέθηκε το κλειδί δεν ήταν εντός της καμπίνας του αυτοκινήτου, αλλά πολλά μέτρα μακριά.Οι πραγματογνώμονες μάλιστα δεν εξηγούν πώς βρέθηκε εκεί το κλειδί, αν θα μπορούσε να βγει εκτός αυτοκινήτου, ενώ ήταν εν κινήσει ή μετά τη σφοδρή πρόσκρουση. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, ούτε οι άνδρες της Τροχαίας, ούτε της Πυροσβεστικής, αλλά ούτε και του ΕΚΑΒ ανέφεραν πως πήραν στα χέρια τους ή πέταξαν το κλειδί του τζιπ.Youweekly.gr: