Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Σκότωσε τον γιο της και αυτοκτόνησε - Μόλις δείτε το γράμμα που άφησε στον άντρα της, θα σας σηκωθεί η τρίχα!

Η αστυνομία ανακάλυψε πως η διαταραγμένη μητέρα, Sheri Shermeyer, 40 ετών, έπνιξε τον 12 μηνών γιο της με ένα μαξιλάρι και μετά αυτοκτόνησε.
Πριν όμως δώσει τέλος στη ζωή της, η μητέρα από την Πενσυλβάνια άφησε ένα νευριασμένο μήνυμα στον άντρα της την μέρα μετά τα Χριστούγεννα.

Το σώμα της βρέθηκε εκείνο το απόγευμα στο σπίτι της στο Shrewsbury. “Το μόνο που σκέφτομαι είναι να φύγω από αυτό τον κόσμο. Να βάλω ένα πιστόλι στο στόμα μου και να φύγω. Αυτό θα γίνει στο τέλος.”

Η Sheri Shermeyer, έγραψε μία ανάρτηση 600 λέξεων στο Facebook στις 26 Δεκεμβρίου. Όταν ένας φίλος της το διάβασε, κάλεσε αμέσως την αστυνομία και εκείνοι με την σειρά τους πήγαν να ελέγξουν την κατάσταση. Όταν έφτασαν όμως στο σπίτι της, βρήκαν τα δύο άψυχα σώματά τους.

“Θέλω να ξέρετε πως ΑΓΑΠΩ τον γιο μου πιο πολύ από οτιδήποτε στον κόσμο… Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ένα δυνατό άτομο. Έχω περάσει πολλά και ακόμα συνεχίζω και χαμογελάω. Έχω χάσει πολλούς ανθρώπους: οικογένεια, φίλους, κατοικίδια, δουλειές. Τελευταία όμως δεν νιώθω τόσο δυνατή.


Σιγά σιγά πεθαίνω μέσα μου. Είμαι μπερδεμένη, διαλυμένη και σπάνια βγαίνω έξω για να κοινωνικοποιηθώ. Νιώθω πως ο ΜΟΝΟΣ λόγος που πρέπει να ζήσω είναι για αυτόν τον μικρούλη που έχω στην αγκαλιά μου τώρα, τον John. Είναι ο μόνος λόγος γιατί δεν έχω τινάξει ακόμα τα μυαλά μου στον αέρα. Και ακόμα και τώρα, το μόνο που σκέφτομαι είναι να φύγω από τον κόσμο.

Να βάλω ένα πιστόλι στο στόμα μου και να φύγω. Αυτό θα γίνει.

Έχω βαρεθεί να μεγαλώνω μόνη μου τον γιο μου. Έχω βαρεθεί να προσπαθώ να πείσω τους άλλους να κρατήσουν τις υποσχέσεις τους. Έχω βαρεθεί να μου λένε πως η ζωή είναι ωραία, έχω βαρεθεί να κλαίω, έχω βαρεθεί να με απειλούν με διαζύγιο, να με αγνοούν, να με κακοποιούν συναισθηματικά, να μην μπορώ να φάω ή να κοιμηθώ. Τα έχω βαρεθεί όλα.

Νόμιζα πως η αγάπη θα ήταν αρκετή, αλλά δεν είναι. Η αγάπη δεν είναι αρκετή για σένα. Δεν μπορείς να έχεις κάποιον να σε αγαπάει. Πάντα θα καταστρέφεις οτιδήποτε καλό.


(συνέχισε μιλώντας προς τον άντρα της)

Δεν θα ξαναδείς ποτέ τον γιο σου. Δεν σου αξίζει ένας γιος, μία κληρονομιά. Πάρε πίσω την εργένικη ζωή που τόσο λαχταρούσες. Είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις. Χωρίς εμένα ή τον John.

Γιατί το ανεβάζω αυτό το γράμμα στα social media; Γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σε κάνω να το ακούσεις ή να το δεις. “

Οι γείτονες, οι φίλοι και η αστυνομία είναι βαθύτατα σοκαρισμένοι.