Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Αποκάλυψη για νεκρό Διοικητή φυλακών Μαλανδρινού: Ποια υπόθεση σεσημασμένου δολοφόνου είχε αναλάβει
Με ποια υπόθεση εμπλέκεται το τροχαίο του Διευθυντή φυλακών Μαλανδρινού;

Τραγικό θάνατο βρήκε ο διευθυντής των φυλακών υψίστης ασφαλείας του Μαλανδρίνου, όταν το αυτοκίνητό του βούτηξε σε γκρεμό 20 μέτρων στη θάλασσα, στο 59ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιτέας.

Το αυτοκίνητο έφυγε αφρενάριστο και αφού πρώτα προσέκρουσε στο κράσπεδο, ακολούθως βούτηξε σε γκρεμό 20 μέτρων, πέφτοντας στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο διευθυντής των φυλακών Μαλανδρινού αποκλείεται να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, γεγονός που αναγάγει την υπόθεση σε θρίλερ, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά.

Το τραγικό συμβάν με τον 53χρονο άνδρα συνέβη λίγο πριν τις 16:00 στο ύψος του Αγίου Σπυρίδωνα Φωκίδας.

Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και έπεσε στο κενό. Όπως βλέπετε στην εικόνα το αυτοκίνητο βρέθηκε από ύψος περίπου 20 μέτρα μέσα στην θάλασσα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου Διευθυντής φυλακών Μαλανδρινού λίγη ώρα αργότερα ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο που είχε γίνει μια άμορφη μάζα νεκρός.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η τοπική τροχαία.

Μάλιστα, η αστυνομική έρευνα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς το θύμα του δυστυχήματος είχε χειρισθεί την υπόθεση του Ίλι Καρέλι και είχε φροντίσει για να μεταχθεί στις φυλακές των Σερρών λίγο αφότου είχε σκοτώσει σοφρωνιστικό υπάλληλο.

fimes.gr