Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Κατεπείγουσα έκκληση για πληροφορίες: Εγκατάλειψη βαριά τραυματισμένου δικυκλιστή στη Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες αναζητούν για οδηγό που χτύπησε σοβαρά δικυκλιστή και τον εγκατέλειψε. Ο δικυκλιστής νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην εντατική.


Τα ξημερώματα Τρίτης 24 Ιανουαρίου προς Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 02:15 περίπου, αυτοκίνητο αγνώστων στοιχείων, παρέσυρε δικυκλιστή στην περιοχή Μοναστηρίου στους Αγίους Πάντες (μπροστά από τον ΟΣΕ) και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Αναγεννήσεως με Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός του οχήματος, διέφυγε από το σημείο του ατυχήματος εγκαταλείποντας αβοήθητο τον βαριά τραυματισμένο δικυκλιστή ο οποίος, ήταν σε κωματώδη κατάσταση, με πολλαπλά κατάγματα σε όλο το σώμα,αιμορραγία, και βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι παρότι φορούσε κράνος. Η εκτίμηση της τροχαίας και των γιατρών που κάνουν τεράστια προσπάθεια να βελτιώσουν την υγεία του νεαρού δικυκλιστή,είναι ότι το όχημα μετά από τέτοια πρόσκρουση, έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.


Η οικογένεια του νεαρού δικυκλιστή, κάνει έκκληση σε όποιον ενδεχομένως μπορεί να γνωρίζει κάτι σχετικά με το ατύχημα να την ενημερώσει καλώντας απευθείας στο 6977478128 ή στην Τροχαία ώστε να κινηθούν οι κατάλληλες νόμιμες διαδικασίες εντοπισμού του ασυνείδητου οδηγού.


seleo.gr