Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Ο καιρός τρελάθηκε: Αλκυονίδες μέρες προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου! Δείτε πού θα φτάσει η θερμοκρασία αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα και θα πάθετε σοκ!

Απίστευτη πρόβλεψη πριν λίγη ώρα από τον Σάκη Αρναούτογλου, που πόσταρε στο Facebook τις θερμοκρασίες που θα δούμε στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα!


Απίστευτο αυτό που θα δείτε παρακάτω:


«Αισθητή πάντως η άνοδος της θερμοκρασίας σε ολη τη χώρα έως και τα τέλη της εβδομάδα.Oπως ομως σας είχα υποσχεθεί φίλοι μου απο τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας αλλά και μέσω της αναλογικής μου εκτίμησης, για τις αρχές Φλεβάρη,ο υδράργυρος όντως μέρα με την ημέρα θα παρουσιάζει άνοδο η οποία μάλιστα θα γίνει κατά τόπους ιδιαίτερα αισθητή προς τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε!Ενδεικτική η ανοδική πορεία της θερμκρασίας στην Αττική τις επόμενες ημέρες.. Ανάλογες πάνω κάτω θα ειναι οι θερμοκρασίες και για τις περισσότερες πεδινές και νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας! Τώρα αν κάποιες από τις επόμενες ημέρες θα πληρούν τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστούν και ως οψιμες αλκυονίδες θα το δούμε στη συνέχεια! Ετσι λίγο για να ζεσταθεί το κοκκαλάκι μας!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»


No automatic alt text available.
Αισθητή πάντως η άνοδος της θερμοκρασίας σε ολη τη χώρα έως και τα τέλη της εβδομάδας!
Oπως ομως σας είχα υποσχεθεί φίλοι μου απο τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας αλλά και μέσω της αναλογικής μου εκτίμησης, για τις αρχές Φλεβάρη,ο υδράργυρος όντως μέρα με την ημέρα θα παρουσιάζει άνοδο η οποία μάλιστα θα γίνει κατά τόπους ιδιαίτερα αισθητή προς τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε! 
Ενδεικτική η ανοδική πορεία της θερμκρασίας στην Αττική τις επόμενες ημέρες.. Ανάλογες πάνω...

Δείτε περισσότερα


travelstyle.gr