Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Η σατανική παπαδιά της Ηλείας και ο αδικοχαμένος ιερέας σύζυγος τηςΟ 23χρονος Θανάσης Αυγερόπουλος ερωτεύεται την 16χρονη Θεοδώρα και αμέσως τη παντρεύεται, καθώς έχει απόφασίσει ότι θα ακολουθήσει το δρόμο της Εκκλησίας σαν ιερέας.
Ο γάμος πραγματοποιείται, με τις ευλογίες των οικογενειών τους, και σύντομα δημιουργούν τη δική τους πολυμελή οικογένεια, καθώς γεννούν τρία παιδιά.

Στη Πυρά Φωκίδας, όπου ζουν και διαμένουν, ο ιερέας και η παπαδιά, δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάτοικοι μιλούν για τη διπλή ζωή της παπαδιάς, προσπαθώντας να προειδοποιήσουν τον ιερέα.

Η Θεοδώρα συνάπτει σχέσεις με άντρες από κοντινά χωριά, ενώ δεν είναι οι λίγες οι φορές που εντοπίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής, ζώντας μια ζωή γεμάτη αχαλίνωτα πάθη.

Ο ιερέας μη θέλοντας να διαλύσει την οικογένεια του, λόγω των παιδιών, προσπαθεί να την συνετίσει. Οι συζητήσεις όμως δεν έχουν αποτέλεσμα. Η παπαδιά του ζητάει μερίδιο από την περιουσία του, και οι καυγάδες είναι πια καθημερινό φαινόμενο. Η εναλλαγή συντρόφων γίνεται συχνότερη, ενώ πολλές φορές εμφανίζεται στο χωριό που διαμένουν, με τους συντρόφους της.Το μοιραίο πρωί στις 3 Σεπτεμβρίου του 2012, τον οδηγεί σε μια απόμερη περιοχή και ο τότε παράνομος σύντροφος της, τον πυροβολεί, πισώπλατα με κυνηγητικό όπλο. Ο θάνατος ακαριαίος. Η εξιχνίαση της υπόθεσης έγινε σε ελάχιστες ώρες. Το χωριό έστρεψε την αστυνομία στην παπαδιά. Μετά από ανάκριση προέκυψε και ο δράστης που πυροβόλησε. Ο οποίος θολωμένος από τον έρωτα για την παπαδιά παίρνει όλη την ευθύνη αυτός. Όμως το δικαστήριο έχει διαφορετική άποψη. Καταδικάζει και τους δύο σε ισόβια κάθειρξη. Ένα έγκλημα με οικονομικά κίνητρα, που ξεκλήρισε μια οικογένεια και άφησε απροστάτευτα τρία παιδιά.Πηγή: www.diaforetiko.gr | Tο διαβάσαμε εδώ