Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Πώς να διατηρήσετε τη φέτα για μήνες. Δεν είχαμε ιδέα!



Υλικά 
1 μικρό βάζο 
200 ml ελαιόλαδο 
200 γρ. φέτα 
1 κ.σ. κόκκους πιπεριού 
¼ κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη 






Μέθοδος Εκτέλεσης 
Κόβουμε τη φέτα σε κύβους. 
Βάζουμε τη φέτα στο βαζάκι μαζί με τα μπαχαρικά και τα αρωματικά μας. 
Στη συνέχεια, ρίχνουμε ελαιόλαδο στο βαζάκι μέχρι να καλυφθούν τα κομμάτια της φέτας, 
κλείνουμε καλά το βάζο και το βάζουμε στο ψυγείο. 
Διατηρείται στο ψυγείο για μερικούς μήνες. 
Μπορούμε να τη φάμε κατευθείαν ή μετά από δύο μέρες, αν θέλουμε ακόμα πιο αρωματική τη φέτα. 



Πηγή: akispetretzikis
This entry was posted in :