Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Γιατί «απολογήθηκε» πασίγνωστος μετεωρολόγος; Ποιες εκπλήξεις μας ετοιμάζει... (εικόνα)Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκαν πολλοί μετεωρολόγοι με αφορμή την τελευταία κακοκαιρία και την έλευση της Αριάδνης στην Ελλάδα.
Απανωτές αναρτήσεις σε facebook, συνεντεύξεις σε κανάλια, οργισμένες αντιδράσεις σε κάποιες κριτικές που ακούστηκαν για μερικούς χειρισμούς τους συνέθεσαν την επικαιρότητα αυτών των ημερών. 

Κάποιοι ωστόσο δεν απέφυγαν το γεγονός να λειτουργήσουν ως... σελέμπριτις, κάνοντας διαρκώς εκκλήσεις στους "ακολούθους" τους να τους παρακολουθήσουν σε συνεντεύξεις τους. Κάποιοι άλλοι εμφανίστηκαν με απολογητική διάθεση, προφανώς θέλοντας να δικαιολογηθουν στους... Αθηναίους για το ότι δεν χιόνισε τελικά στην Αθήνα!


Ιδού τι ανάρτησε ο κ. Καλλιάνος, που κέρδισε αρκετή από την λάμψη των ημερών.

Χιόνισε σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, από ασθενώς έως και πολύ πυκνά.

Αλλού έβαλε 30 πόντους χιόνι και αλλού χιόνισε μέχρι και στα βότσαλα.

Υπήρξαν δεκάδες περιοχές που είχαν να δουν χιόνια 10-15 χρόνια ...και είδαν εχθές και σήμερα!


Η θερμοκρασία έχει πέσει κατακόρυφα και από αύριο θα πέσει κιάλλο! -17 βαθμούς έφτασε στα βόρειοδυτικά και απόψε θα πέσει ακόμα παραπάνω.

Μόνο η Αττική μας την "έκανε" και στεναχωρήθηκα γι'αυτό γιατί κυρίως σας είχα "καλλιεργήσει" προσδοκίες τουλάχιστον για τα ανατολικά και βόρεια του νομού γιατί αυτό φαινόταν ξεκάθαρα από τα προγνωστικά στοιχεία. Φτάσαμε όμως στο σημείο να χιονίσει έστω και λίγο στη Γλυφάδα και στον Πειραιά αλλά όχι στα Μελίσσια και την Κηφισιά (!!!). Μάλλον ο καιρός εναρμονίζεται με την κυβέρνηση, δεν εξηγείται αλλιώς.

Γι'αυτό και σας ετοιμάζω εκπλήξεις, και σήμερα το βράδυ αλλά και το βράδυ της Δευτέρας προς την Τρίτη για την Αττική.

Τώρα αν μας την κάνει και πάλι η Αττική, θα σηκώσω τα χέρια ψηλά γιατί όπως αποδείχτηκε ούτε η επιστήμη μπορεί να τα βάλει με τον Θεό. Θα δούμε φίλες και φίλοι μου...