Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Δυστυχώς ΕΧΑΣΕ την μάχη | Σοκ και Θρήνος για την Μαρία Μενούνος…Δυστυχώς ΕΧΑΣΕ την μάχη | Σοκ και Θρήνος για την Μαρία Μενούνος…
Η είδηση έσκασε κυριολεκτικά σαν βόμβα…

βυθίζοντας στην θλίψη και στο πένθος το Hollywood.

Στενή συνεργάτιδα γνωστής παρουσιάστριας έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τη συνεργάτιδα της Μαρίας Μενούνος, την επιτυχημένη παραγωγό του Entertainment Tonight, Bonnie Tiegel, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.


Η Μαρία Μενούνος έγραψε ένα μήνυμα στο Instagram:

«Σήμερα χάσαμε ένα από τα πιο φωτεινά αστέρια του Hollywood. Είχα την τιμή να δουλέψω στο πλάι της Bonnie Tiegel στο ET κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Τη φώναζα “λιάκαδα μου”, επειδή στην τρελή δουλειά που κάνω ήταν αυτό ακριβώς τόσο για εμένα όσο και για τους υπόλοιπους.


Όταν άκουσα ότι ήταν βαριά άρρωστη την προηγούμενη εβδομάδα, άφησα τα πάντα και έτρεξα δίπλα της. Όμως δεν ήμουν μόνο εγώ. Όλοι όσοι έχουν δουλέψει μαζί της, κάθε cameraman, δημοσιογράφος, παραγωγός κτλ έκανε ακριβώς το ίδιο γιατί ήταν τόσο σημαντική…Όσο λυπημένη ήμουν λέγοντας αντίο στη φίλη μου Bonnie, ένιωσα τόσο καλά που έβλεπα τόσους ανθρώπους να μπαίνουν στο δωμάτιό της στο νοσοκομείο.

Αυτό απέδειξε πως όταν προχωράς με αγάπη και ευγένεια είσαι πλούσιος σε φίλους και εξίσου πλούσιος στη ζωή. Έδειξε σε όλους μας πως αυτός είναι ο σκοπός της ζωής.

Ξεπέρασα πως ο καρκίνος παίρνει τους καλούς ανθρώπους. Σε αυτή την περίπτωση έδειξε τον τρόπο που πρέπει να περάσουμε τον χρόνο μας όσο είμαστε ζωντανοί ή μάλλον το πώς μπορούμε αν επιλέξουμε αυτόν τον τρόπο. Σε αγαπώ Bonnie RIP»…This entry was posted in :