Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι είδους άντρες σε θέλουν…

Κριός

Ελκύεις κάποιον που: λατρεύει την περιπέτεια και επειδή στα μάτια του μοιάζεις ατρόμητη και θαρραλέα νιώθει ότι θα ζήσει ανεπανάληπτες εμπειρίες μαζί σου.


Χαρακτηριστικά: λατρεύει τη διασκέδαση, δεν τον νοιάζει αν δεν έχει τον πρώτο λόγο σε μια σχέση, είναι χαλαρός και δεν έχει πολλές απαιτήσεις.

Ταύρος 

Ελκύεις κάποιον που: θέλει κάποιον στο πλευρό του που θα του είναι πιστός και κανείς δεν είναι πιο πιστός από έναν Τάυρο.
Χαρακτηριστικά: Συναισθηματικά ώριμος, οικονομικά εξασφαλισμένος, υπομονετικός 

Δίδυμος 

Ελκύεις κάποιον που: μάλλον έχει κάποιο ένζυμο που τον κάνει υπερβολικά υπομονετικό, τι να πούμε θέλει να ζει με ένταση τη ζωή και λατρεύει τον υπερβολικά ενθουσιώδη και αλλοπρόσαλο χαρακτήρα των διδύμων- ακόμα και αν αυτός αλλάζει διάθεση κάθε 2 ώρες. Στην ουσία βαριέται εύκολα και θέλει κάποιον που θα τον κρατάει alert συνέχεια με όνειρα, ταξίδια και αρκετή τρέλα. 

Χαρακτηριστικά: Χαρούμενος, ανοιχτόμυαλος και πολύ (μα πολύ) χαλαρός. 
Καρκίνος 

Ελκύεις κάποιον που: δεν αναζητάει τίποτα περισσότερο από αγάπη και στοργή στη ζωή του αλλά και κάποιον που θα μπορέσει να του τα παρέχει για πάντα. 

Χαρακτηριστικά: Αισθαντικός, ιδιαίτερα σeξουαλικός και σοφός 
Λέων 

Ελκύεις κάποιον που: ψάχνει ξεκάθαρα μια σύντροφο που θα κλέψει την παράσταση με την δημιουργικότητα και την εξυπνάδα της. 

Χαρακτηριστικά: Δοτικός, πολύ καλός ακροατής, γενναιόδωρος, υποχωρητικός 
Παρθένος 

Ελκύεις κάποιον που: ψάχνει σιγουριά και καθόλου εκπλήξεις και εσύ ως ένα από τα πιο σταθερά ζώδια τον τρελαίνεις γιατί σε βλέπει και σαν fixers- αυτή δηλαδή που βρίσκεται πάντα εκεί για να τον ξελασπώσει. Προσοχή μόνο μην σε εκμεταλλευτεί. 

Χαρακτηριστικό: Χαρισματικός, του αρέσει η διασκέδαση αλλά πάντα με μέτρο 
Ζυγός 

Ελκύεις κάποιον που: ψάχνει ισορροπία αλλά και η δικαιοσύνη μέσα σε μια σχέση. Η συναισθηματική σου ευφυία είναι ένα ακόμα plus που τον τρελαίνει. 

Χαρακτηριστικά: Φιλόδοξος, εσωστρεφής, καλόκαρδος 

Σκορπιοί 

Ελκύεις κάποιον που: θέλει μια σχέση με ένταση και πάθος. Το γεγονός ότι δεν είσαι καθόλου βαρετή ελκύει άτομα που έχουν όρεξη να ζήσουν πολύ δυνατές εμπειρίες. 

Χαρακτηριστικά: Αυθεντικός, έξυπνος, έpωτικός 
Τοξότες 

Ελκύεις κάποιον που: του αρέσει το χιούμορ και η γενικότερη χαλαρή διάθεση. Ψάχνει κάποια γυναίκα με την οποία θα είναι και κολλητός εκτός από φίλος. 

Χαρακτηριστικά: Χαλαρός, συντηρητικός, αστείος 
Αιγόκερως 

Ελκύεις κάποιον που: είναι ρεαλιστής και ψάχνει έναν άνθρωπο που θα έχει τα ίδια πιστεύω σχετικά με την ζωή. 

Χαρακτηριστικά: Σοβαρός, φιλόδοξος, έξυπνος, όχι αισθαντικος και σίγουρα όχι ευαίσθητος 
Υδροχόος 

Ελκύεις κάποιον που: θέλει να ζήσει τη ζωή σε όλο της το μεγαλείο- ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Και επειδή η δική σου γενναιοδωρία τον εμπνέει πολύ είναι έτοιμος να κάνει πράγματα μαζί σου. 

Χαρακτηριστικά: Γενναιόδωρος, ευαίσθητος- ΠΑΡΑΠΟΛΥΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ 
Ιχθύς 

Ελκύεις κάποιον που: λατρεύει την δημιουργικότητα, έχει ιδιαίτερη καλλιτεχνική ψυχή και ξέρει να εκτιμάει το καλό φαγητό και την καλή μουσική και στο πλευρό σου γνωρίζει ότι θα τα βρει όλα αυτά. 

Χαρακτηριστικά: Έξυπνος, εσωστρεφής, αισθαντικός