Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Πόπη Τσαπανίδου: Ζει τον απόλυτο έρωτα! Δείτε τρυφερές φωτογραφίες...Η Πόπη Τσαπανίδου και ο Νίκος Ιατρού είναι μαζί τέσσερα χρόνια και πολύ ερωτευμένοι. Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική ζωή, ωστόσο δεν κρύβεται από τον φωτογραφικό φακό.

Η παρουσιάστρια του Star και ο χρηματιστής, που περνούν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους, γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών σε μία από τις σπάνιες βραδινές εξόδους της Πόπης πριν από τέσσερις χειμώνες. Ο χρηματιστής γοήτευσε την όμορφη δημοσιογράφο με αργά και σταθερά βήματα.Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν στα στέκια της Αθήνας και η έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλο άρχισε να γίνεται όλο πιο έντονη. «Γράψε απλά ότι είμαι πάρα πολύ καλά. Τόσο καλά, που χτυπάω ξύλο. Η αλήθεια είναι ότι όντως αισθάνομαι πως περνάω τώρα την εφηβεία μου. Γιατί δεν πέρασα ποτέ μου. Ήταν ένα στάδιο της ζωής μου που αναγκάστηκα να προσπεράσω. Γενικά όλη μου η ζωή είναι τρελή. Και δύσκολη. Έτσι ήρθαν τα πράγματα»», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στον Πάνο Κοκκίνη και το περιοδικό People το 2014.

Η Πόπη Τσαπανίδου και ο Νίκος Ιατρού δεν έχουν μιλήσει ποτέ δημόσια για τη σχέση τους, ωστόσο δεν αρνούνται να κάνουν μαζί δημόσιες εμφανίσεις τόσο σε θεατρικές παραστάσεις, όσο και σε νυχτερινά κέντρα.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα τους έχει απαθανατίσει κατά καιρούς σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ… Όπως το 2015 κατά την απόδρασή τους στη Τζια, όσο και βραδινή έξοδό τους στα μπουζούκια.

Το σίγουρο είναι ότι ο έρωτας της Πόπης Τσαπανίδου και του Νίκου Ιατρού καλά κρατεί και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.


ΠΗΓΗ: www.FTHIS.gr
This entry was posted in :