Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Καλύτερο σ#ξ: Τρία μυστικά που «πιάνουν» σε όλους τους άντρες !!
Μυστικά εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας!


Τρέλανε το μυαλό του! Από εκεί ξεκινά κάθε καλή ιστορία στο κρεβάτι.
Αυτό σημαίνει πως μια γυναίκα θα πρέπει να ξέρει πώς να ικανοποιεί τον άντρα της εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας. Οι
άντρες, όμως, δεν εκφράζουν σχεδόν ποτέ τις ανάγκες τους. Αυτοί είναι τρεις τρόποι για να έρθεις πιο κοντά του, γεγονός που εγγυάται τη σ#ξουαλική σας απόλαυση.
1. Πάρε πρωτοβουλίες, αλλά διάβασε τα σημάδια που σου στέλνει
Οι περισσότεροι άντρες λατρεύουν τη γυναίκα που δείχνει πως αναζητά το σ#ξ του και αυτή είναι η γυναίκα που παίρνει πρωτοβουλίες για να ξεκινήσει η συνεύρεση. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να θυμάσαι πως ο άντρας παρά τα όσα πιστεύεις δεν έχει πάντα διάθεση για σeξ. Η συμβουλή των ειδικών είναι να καταλάβεις πότε έχει ανεβασμένη σeξουαλική διάθεση και τότε να κάνεις την κίνησή σου. Μην τον προκαλείς ερωτικά όταν έχει δουλειά, όταν βλέπει ποδόσφαιρο ή πρέπει να φύγει γιατί έχει ραντεβού. Μάθε πως και πότε του αρέσει να ξεκινάς το σeξ και αιφνιδίασέ τον όταν πιάσεις στον αέρα ότι θέλει.
2. Δώσε χώρο στον αντρισμό του
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι ένας άντρας να εκφράσει τον αντρισμό του, αλλά όλοι ανεξαιρέτως έχουν την ανάγκη να τον εκφράσουν προς τα εσένα. Δώσε του χώρο για να τον εκφράσει. Τι σημαίνει αυτό; Μέσα στο σπίτι άσε τον να δημιουργήσει ένα δωμάτιο μόνο για εκείνον. Όπως το θέλει εκείνος. Ακόμη δώσε του χρόνο για να βλέπει τους φίλους του και ακόμη όταν μπεις στη ζωή του δείξε πως εκτιμάς τον ενθουσιασμό του για τα ενδιαφέροντά του ακόμη
και αν δεν σε ενδιαφέρουν εσένα σε προσωπικό επίπεδο.3. Ικανοποίησε εσένα!
Το να μάθεις να ικανοποιείς τον άντρα σου στο σ#ξ δεν έχει να κάνει με τη δική του απόλαυση, αλλά και με τη δική σου. Οι περισσότεροι άντρες είναι γενναιόδωροι από τη φύση τους και θέλουν η γυναίκα δίπλα τους να είναι ικανοποιημένη σ#ξουαλικά. Πάρε τον έλεγχο της σωματικής σου απόλαυσης και βεβαιώσουν πως ξέρει τι σου αρέσει. Οι άντρες είναι όντα που εκπαιδεύονται γρήγορα. Το μυστικό της υπέροχης σ#ξουαλικής ζωής είναι να απολαμβάνουν και οι δύο την ερωτική συνάντηση ενώ εξαιρετικά διεγερτικό είναι ο άντρας να βλέπει πόσο σ#ξουαλική διεγερμένη για εκείνον είσαι.