Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Σιγά μην κάτσει να σκάσει: Ελληνίδα παρουσιάστρια χώρισε και κυκλοφορεί με νέο σύντροφο!
Ο έρωτας με έρωτα περνάει, λέει γνωστό άσμα και αυτό ασπάστηκε και η Νικολέτα Ράλλη! Λίγο μόλις καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Ιάσωνα Μιχόπουλο, φαίνεται ότι είναι ξανά ερωτευμένη!

Τα πρώτα προβλήματα στο πρώην ζευγάρι παρουσιάστηκαν, όταν η Νικολέτα Ράλλη δέχτηκε την πρόταση της παρουσίασης της εκπομπής «Όλα Καλά» στο Μακεδονία TV. Η απόσταση δεν μπόρεσε να γεφυρωθεί και έτσι οδηγήθηκαν στον χωρισμό λίγο πριν τις γιορτές.


Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» στο Epsilon, η γνωστή παρουσιάστρια δεν τα έβαψε μαύρα, αφού ήδη κυκλοφορεί με νέο σύντροφο!
«Μαθαίνουμε ότι η Νικολέτα Ράλλη έχει χωρίσει εδώ και δύο μήνες και πλέον η Θεσσαλονίκη έχει βουίξει. Λέγεται ότι η Νικολέτα είναι με έναν κύριο πιο μεγάλο από τον Ιάσονα. Είναι γύρω στα 40 και τον λένε Αλέξανδρο. Η αρχή της Νικολέτας Ράλλη στο Μακεδονία tv σήμανε ουσιαστικά το τέλος με τον Ιάσονα, επειδή τα θέματα ανάμεσα τους ξεκίνησαν αρχές Οκτώβρη όταν δέχτηκε την πρόταση να παρουσιάσει την εκπομπή «Όλα Καλά» στο Μακεδονία tv» ανέφερε ο Μαρίνος Βυθούλκας, ρεπόρτερ και πανελίστας της εκπομπής.apithano.gr
This entry was posted in :