Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Έσκασε η ΒΟΜΒΑ – Αυτοί είναι οι δύο άντρες ηθοποιοί Ελληνικής σειράς που ερωτεύτηκαν παράφορα!Έσκασε η ΒΟΜΒΑ – Αυτοί είναι οι δύο άντρες ηθοποιοί Ελληνικής σειράς που ερωτεύτηκαν παράφορα! 

Κύπριος υποτίθεται τα πάει καλά, πλασάρει και κάποιες δήθεν γκόμενες σε φωτογραφίες και όλα καλά. Εδώ και χρόνια πολιορκεί τον Έλληνα, ο οποίος έλεγε σε δικούς του ανθρώπους ότι δεν τον θέλει γιατί είναι σαν βρώμικος, τριχωτός Τούρκος! 


Ωραίο παιδί ο Έλληνας, γυμνασμένο, που αφού κρεβατώθηκε με όλους τους gay της καλλιτεχνικής πιάτσας, και αφού όλοι μετά από λίγο τον έκαναν πέρα, βρέθηκε σε αδιέξοδο. Να φανταστείτε είναι 30αρης, χωρίς δεκάρα τσακιστή, χωρίς σπίτι (τον φιλοξενούσαν στην Αθήνα), χωρίς τίποτα.
Έμεινε ρέστος λοιπόν και από γκόμενους, και από δουλειά και από λεφτά. κι’ έτσι αναγκάστηκε να τα μαζέψει και να πάει Κύπρο για να τον σπιτώσει και να τον συντηρεί ο Κύπριος, και να τον βολέψει και σε καμία δουλίτσα. 


Αυτό είναι εν ολίγοις το story μην μπερδεύεστε λοιπόν. (Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να γράψω ονόματα όπως καταλαβαίνετε).This entry was posted in :