Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Πάολα: Δουλέυει κανονικά σήμερα στο Κέντρο Αθηνών. Η έκκληση του μαέστρου της παρά τον μεγάλο του πόνο !

Η Πάολα όσο και αν δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση θα δουλέψει κανονικά στο Κέντρο Αθηνών το βράδυ του Σαββάτου με τον Σάκη Ρουβά και αμέσως το πρωί θα φύγει μαζί με τους συνεργάτες της για να
παρευρεθεί στην κηδεία της κουμπάρας της που έχασε την μάχη με την ζωή μετά απο γενναία μάχη με τον καρκίνο. Και ήταν μόλις 28 ετών. Μια είδηση που βύθισε στο πένθος όλη την καλλιτεχνική οικογένεια της τραγουδίστριας. Ο ίδιος ο Γιώργος Νάτσιος ( μαέστρος της) είχε ετοιμάσει τα πάντα μιας και ήξερε πως το τέλος είναι αναπόφεκτο. Έτσι ζήτησε απο την Πάολα να εργαστεί κανονικά ως επαγγελματίας που είναι και δε τίθεται κανένα πρόβλημα με τα intro της και όλα αυτά που ξέρει να κάνει καλά ο μαέστρος της για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο ίδιος βέβαια είναι στην Λάρισα για όλες τις λεπτομέρειες.


Η λειτουργεία της κηδείας της Γεωργίας θα γίνει την Κυριακή στις 12.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Τυρνάβου και στην συνέχεια θα συνοδευτεί απο τον συζυγό της , οικογένεια, φίλους στο νεκροταφείο Τυρνάβου για την τελευταία της κατοικία. Δύσκολο όλο αυτό αλλά μέσα στην ζωή είναι και ο πρώτος που δίνει δύναμη είναι ο Γιώργος που έχασε τον δικό του άνθρωπο και προτρέπει φίλους και συνεργάτες οτι πρέπει να συνεχίσουν και να μη το βάζουν κάτω !!


newspistol.gr
This entry was posted in :