Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Είναι χαζομαμά και δεν το κρύβει! Η φωτογραφία της Βαλέριας στον αέρα της εκπομπής και η τρυφερή αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τη μικρή Μαρίνα!
Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε μέσα από το Youweekly.gr, το Σάββατο 28/01, είχε γενέθλια η μικρή κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Βαλέρια και η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία μαζί της στο Instagram. 

Σήμερα, στην έναρξη της εκπομπής της, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου θέλησε να ευχηθεί στην παρουσιάστρια για τα γενέθλια της κορούλας της, η οποία έγινε 9 χρονών και με αφορμή αυτό η Ελένη μίλησε για τις κόρες της και την αδυναμία που τους έχει: «Νομίζω ούτως ή άλλως εμείς οι γυναίκες το ‘χουμε πιο πολύ με τα κορίτσια, συνεννοούμαστε περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά. 


Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια έδειξε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram και δεν δίστασε να μιλήσει για την κούκλα κόρη της! «Η Μαρίνα είναι το μωρό μου, η Βαλέρια είναι το μικρό μου… πότε έγινε εννιά χρονών, δεν ξέρω. Για μένα θα είναι πάντα το μωράκι μου! Είναι υπέροχο να έχεις τρεις κόρες… Έχω τρία κορίτσια και είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα»! Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη για τις κόρες της:

 
Youweekly.gr:
This entry was posted in :