Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Η νέα, ακραία πρόβλεψη για τον καιρό από τον Σάκη Αρναούτογλου θα σας σοκάρει! «Μετά από χρόνια έχουμε ενδείξεις πως θα το στρώσει στην…»
Ο Σάκης Αρναούτογλου είναι κάθετος στην πρόγνωσή του και αυτό μας κάνει ακόμα πιο σίγουρους πως οι μέρες που έρχονται, είναι μέρες χιονιά και ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού!

Μάλιστα, σε ένα ποστάρισμά του προ ωρών, αναφέρεται συγκεκριμένα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και την πρόγνωση για την επικείμενη κακοκαιρία.

Εκεί αναφέρει:

«Αξιόλογη χιονοπτωση – χιονόστρωση και στην Θεσσαλονικη την ερχόμενη Παρασκευή?

Φίλες και φίλοι!
Η αλήθεια είναι ότι και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία επιμένουν για χιονιά κυρίως βόρειας αλλά και υπόλοιπης ορεινής και ημιορεινής Ελλάδας κυρίως την ερχόμενη Παρασκευή ενώ αρκετά χρόνια έχουν περάσει από τότε που οι προγνωστικές ενδείξεις είναι τόσο ενθαρρυντικές για αξιόλογη χιονόπτωση – χιονόστρωση και στην πόλη της Θεσσαλονίκης!
Θεωρώ όμως πως πρέπει να περιμένουμε έως και την Τετάρτη το πρωί για ασφαλέστερα συμπεράσματα όσον αφορά στις πιθανότητες αυτού του αρκετά σοβαρού σεναρίου με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία..


Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνω φυσικά από εδώ γραπτώς ή μέσω live και φυσικά μέσω των δελτίων καιρού της ΕΡΤ!
Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου»


Πάντως, λίγες ώρες μετά το ποστάρισμα για τον επικείμενο χιονιά στην Θεσσαλονίκη, με ένα νέο ποστάρισμά του επιβεβαίωσε αυτό που είχε ήδη γνωστοποιήσει από χθες, πως δηλαδή έρχεται βαρύς χιονιάς για το μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας!

Δείτε το νέο του ποστάρισμα:

Κύμα ψύχους προς τα τέλη της εβδομάδας?

Φίλες και φίλοι καλημέρα και καλή εβδομάδα..Σε συνέχεια της χθεσινής μου ανάρτησης..

Και τα πρωινά στοιχεία σήμερα Δευτέρα επιμένουν για το Παρασκευοσαββατοκύριακο των Φώτων αρχικά χιόνια και στη συνέχεια δριμύ ψύχος με κατά τόπους ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας!


Για ότι νεότερο θα υπάρξει ενημέρωση από εδώ..αλλά και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτολγου