Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Αυτό το σημείο του σώματος είναι το πιο βρώμικο από όλα! Δείτε πώς να το καθαρίσετε
Δίνετε πολύ μεγάλη σημασία στον καθαρισμό και την περιποίηση προσώπου σας και πού καλά κάνετε, αφού είναι απαραίτητα σε κάθε γυναίκα, γιατί διατηρούν την εικόνα της εκθαμβωτική και λαμπερή.

Όπως και το καθημερινό ντους αφαιρεί αρκετές βρομιές από το σώμα και το φρεσκάρει. Ωστόσο δεν είναι αρκετό για να εξολοθρεύσει κανείς όλους τους μικροοργανισμούς, τα νεκρά κύτταρα, τα βακτήρια, τις μυρωδιές και τις ακαθαρσίες.

Αυτό συμβαίνει γιατί τα παραπάνω καταφέρνουν να συγκεντρώνονται σε ένα σημείο που τις περισσότερες φορές παραμελείται, σαν να μην υπάρχει καν επάνω στο σώμα και δεν είναι άλλο από τον αφαλό.


Αυτό το τόσο μικρό σημείο, με τις πυκνές πτυχώσεις, λανθασμένα πιστεύεται ότι δεν χρειάζεται σχολαστικό καθαρισμό και προσοχή, αφού είναι το πιο βρώμικο από όλα και μάλιστα είναι δυνατόν να δημιουργούνται ερεθισμοί και λοιμώξεις.

Για να αποφύγετε οποιαδήποτε δυσάρεστη εξέλιξη και την επίσκεψη στο γιατρό, φροντίστε καθημερινά την υγιεινή του αφαλού σας και καθαρίστε τον με μπατονέτα εμποτισμένη με οινόπνευμα.


Πηγή: bovary.gr