Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Τα Παιδιά τρομάζουν όταν βλέπουν ΤΙ έχει κάτω από το Χέρια της και δεν Παίζουν μαζί της. Τα λόγια της Απελπισμένης Μάνας της, θα σας Συγκλονίσουν!Οι γιατροί προειδοποίησαν την Joni Gatlin πως κάτι στον υπέρηχο δεν φαινόταν καθόλου καλά – υπήρχαν κάποια υγρά που δεν θα έπρεπε.
Είπαν στην Joni να προετοιμαστεί γιατί θα γεννούσε ένα παιδί με κάποια εκ γενετής ασθένεια, αλλά ποτέ δεν φανταζόντουσαν κάτι τέτοιο:


Η μικρή Madison γεννήθηκε με παραμόρφωση στο κορμό και το πάνω μέρος του σώματός της ήταν δυσανάλογο με το υπόλοιπο. Μετά από μήνες εξετάσεων, οι γιατροί διέγνωσαν πως είχε το σύνδρομο CLOVES, που επηρεάζει τα υγρά κάτω από τα χέρια και το στήθoς μεγαλώνει πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο.
Τώρα, στους 18 μήνες, η επιπλέον μάζα που έχει συσσωρευτεί κάτω από τα χέρια της ζυγίζει 2,3 κιλά και συνεχίζει να μεγαλώνει αναλογικά με το σώμα της. Είναι μία πολύ σπάνια πάθηση (μόνο περίπου 150 άνθρωποι στον κόσμο την έχουν) που σημαίνει πως οι περισσότεροι δεν έχουν δει αυτά τα συμπτώματα ξανά και κοιτάνε επίμονα το κορίτσι όταν είναι έξω με τους γονείς της.
Η Joni λέει πως δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο: “Οι ηλικιωμένοι κοιτάνε συμπονετικά και νιώθουν άσχημα για εμένα και τον άντρα μου. Τα παιδιά όμως είναι πιο ωμά.”
Μία φορά, όταν δύο παιδιά ρώτησαν την Joni τι πρόβλημα έχει η Madison, εκείνη αποφάσισε να απαντήσει χωρίς να τους πει την αλήθεια. Τους εξήγησε πως δεν είχε  κάποιο πρόβλημα και πως ο λόγος που εκείνη ήταν έτσι ήταν επειδή ο πατέρας της είναι οι Απίστευτος Χουλκ.
Από τότε, το ψευδώνυμο της Madison ήταν “Μωρό Χουλκ,” Είναι καλό που βλέπουμε την οικογένεια να αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ.
Η κατάσταση της Madison απαιτεί θεραπείες που είναι πολύ δαπανηρές και έχουν πιέσει οικονομικά πάρα πολύ την οικογένεια. Έτσι έχουν ξεκινήσει μία καμπάνια στο GoFundMe για να καλύψουν τα ιατρικά έξοδα. Ο στόχος τους είναι να προσφέρουν στην κόρη τους μία όσο πιο  καλή ζωή μπορούν και μέχρι τώρα τα πάνε πολύ καλά!
Πηγή: fumara.gr |  Tο διαβάσαμε εδώ