Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Περιπλέκεται το μυστήριο με τον θάνατο του George Michael! Είχε χωρίσει 18 μήνες από τον σύντροφό του
Από το 2015 φέρεται σύμφωνα με την οικογένεια και στενούς του φίλους, να είχε χωρίσει από τον σύντροφο του Fadi Fawaz ο γνωστός τραγουδιστής.
Ο Fawaz που βρήκε τον Michael νεκρό στο κρεβάτι του τελευταία πέφτει σε αντιφάσεις.

Οι φίλοι του George Michael υποστηρίζουν πως ο τραγουδιστής αν και είχε χωρίσει με τον Fawaz από το 2015 μετά από 6ετή σχέση, εξακολουθούσε να στηρίζεται επάνω του για αρκετούς λόγους, κυρίως συναισθηματικούς.Ο Fawaz από την ημέρα του θανάτου του George Michael, έχει βγει στο προσκήνιο και φέρεται να έχει πληρωθεί για αρκετές δηλώσεις του στον Βρετανικό τύπο. Πριν μερικές μέρες ισχυρίστηκε πως ο λογαριασμός του στο Twitter είχε χακαριστεί, ώρες μετά την εμφάνιση tweet έκαναν λόγο για επανειλημμένες απόπειρες αυτοκτονίας του 53χρονου Michael που έπασχε από κατάθλιψη.

Την ίδια ημέρα είχε αποκαλύψει πως δεν είδε ποτέ τον George Michael το προηγούμενο βράδυ, της Παραμονής των Χριστουγέννων, αλλά κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο του και τον βρήκε νεκρό το πρωί. Στις αρχικές του δηλώσεις όμως, είχε πει πως είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί το γιορτινό τριήμερο στο σπίτι του Goring, όπως και έγινε.

Η αστυνομία φαίνεται πως έχει ήδη εξετάσει τον Fawaz, σχετικά με τα γεγονότα και ειδικά για τα ανεξήγητα αίτια θανάτου. Η πρώτη περίπτωση την οποία ερεύνησαν ήταν η πιθανότητα να «έφυγε» από χρήση λανθασμένη χρήση ναρκωτικών ή από υπερβολική δόση.

Μέχρι στιγμής η νεκροψία έχει καταλήξει σε αδιευκρίνιστα αίτια, περιπλέκοντας περισσότερο τα πράγματα, ωστόσο οι περαιτέρω εργαστηριακές έρευνες ίσως ρίξουν φως.

Η οικογένεια και οι φίλοι του George Michael κρατούν αποστάσεις από τον Fawaz, ενώ η Daily Mail επικαλείται φιλική πηγή, από την μεριά του τραγουδιστή, που αποκάλεσε τον 43χρονο Fawaz «βδέλλα» που εκμεταλλευόταν τον Michael και στήριζε τα λεγόμενα του στην άρνηση του Fadi Fawaz να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με την φύση της σχέσης τους και το επίμαχο τριήμερο.

Επιπλέον δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως το τελευταίο διάστημα ο George Michael, είχε αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον επιχειρηματία Kenny Goss, με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι για πολλά χρόνια μέχρι το 2009. Σύμφωνα με τους στενούς φίλους και των δύο αντρών, φαίνεται πως αναθέρμαιναν τον παλιό τους ερωτικό δεσμό.Ο Fawaz ωστόσο είναι ο μόνος που μιλάει το τελευταίο διάστημα. Η οικογένεια και οι πραγματικοί φίλοι του τραγουδιστή αρκέστηκαν σε σύντομους αποχαιρετισμούς. Ο Fawaz δηλώνει πως η αστυνομία είναι πλήρως ενημερωμένη για όλα και δεν έχει λόγο να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του.

Κάποιοι λένε πως δεν δείχνει να πενθεί, αλλά να απολαμβάνει τη δημοσιότητα που του έχει αποφέρει αρκετά χρήματα, ενώ κάποιο άλλοι δικοί του άνθρωποι κάνουν λόγο για έναν καταρρακωμένο άνθρωπο, που δείχνει τάσεις αυτοκτονίας.

Το μόνο που απομένει είναι να εκδοθούν τα τελικά πορίσματα των εργαστηρίων. Ίσως αυτά αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ των Χριστουγέννων και αν κρύβεται κάτι περισσότερο πίσω από την ιστορία

This entry was posted in :