Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

HΠΑ: Mητέρα χορήγησε -ενέσιμα- κόπρανα στο 15χρονο γιο της
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μητέρα στις ΗΠΑ χορήγησε-ενέσιμα- κόπρανα στο 15χρονον γιο της, τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος βρισκόταν....
στο νοσοκομείο και υποβαλλόταν σε θεραπεία κατά της λευχαιμίας.

Το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης είχε δραματικές επιπτώσεις στην κατάσταση της υγείας του νεαρού αγοριού, καθώς στάθηκε εμπόδιο στη διαδικασία θεραπείας του από τον καρκίνο.


Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο γιος της 41χρονης γυναίκας επέστρεψε σπίτι μετά την πρώτη του χημειοθεραπεία.Το παιδί έπειτα από λίγες μόνο μέρες παρουσίασε συμπτώματα έντονου πυρετού, διάρροιας και εμετού και έτσι αναγκάστηκε να ξαναγυρίσει στο νοσοκομείο Riley Hospital for Children στην Ινδιανάπολη.


Οι γιατροί οδήγησαν άμεσα το νεαρό σε εξέταση αίματος, όπου και διαπίστωσαν με έκπληξη οργανισμούς, οι οποίοι συναντώνται μόνο σε κόπρανα.

Η μητέρα παραδέχτηκε την ενοχή της όταν βγήκε στη φόρα βίντεο από κάμερα παρακολούθησης που υπήρχε στο δωμάτιο του νεαρού αγοριού και στο οποίο μαρτυρούσε τα όσα έκανε.

Η ίδια θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της ανέφερε ότι οδηγήθηκε σ’ αυτήν την πράξη επειδή ήθελε το παιδί της να μεταφερθεί σε καλύτερο νοσοκομείο.

Όλα αυτά συνέβησαν τη στιγμή που οικογενειακός φίλος είχε ανοίξει ένα GoFundMe λογαριασμό και είχε καταφέρει να μαζέψει πάνω από 40.000$ για τα ιατρικά έξοδα.


Η 41χρονη γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με διάφορες κατηγορίες που αποτελούν κακουργήματα τρίτου βαθμού συμπεριλαμβανομένης αυτή της αμέλειας και της πρόκλησης σωματική βλάβης.