Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017

Θυμάστε το τέρας που Βiασε & δολoφόvησε την τριών εβδομάδων κόρη του; Δείτε ΠΟΙΑ η ποιvή του και πείτε μας αν του άξιζε μεγαλύτερη!
“Ένας άντρας από τη Καλιφόρνια έχει καταδικαστεί για τον φόνο της τριών εβδομάδων κόρης του, αφού προηγουμένως την κακοποίησε σeξουαλικά.

Ο 30χρονος Matthew Warner θα περάσει τα επόμενα 50 χρόνια...”

Ένας άντρας από τη Καλιφόρνια έχει καταδικαστεί για τον φόνο της τριών εβδομάδων κόρης του, αφού προηγουμένως την κακοποίησε σeξουαλικά.

Ο 30χρονος Matthew Warner θα περάσει τα επόμενα 50 χρόνια στη φυλακή για την αποτρόπαια πράξη του.


Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Ιανουάριο, όταν Warner δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης του Ellorah. Ανέφερε ότι την πρόσεχε, ενώ η γυναίκα του εργαζόταν, και ότι κάποιος πιθανόν την άρπαξε.

Οι έρευνες για την Ellorah ήταν σύντομες, καθώς οι γείτονες είπαν στις αρχές ότι είδαν τον Warner να κουβαλάει ένα δεμένο κουβάρι από την οικία του, πριν δηλώσει την εξαφάνιση.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες ανέκρινε τον Warner, ενώ παράλληλα γινόταν και έρευνα για τον εντοπισμό του βρέφους.Ο Warner εντέλει οδήγησε τις αρχές σε ένα φορτηγάκι που ήταν παρκαρισμένο κοντά στο σπίτι του, στο οποίο βρισκόταν το άψυχο σώμα της Ellorah.

Ο Warner δέχτηκε κατηγορίες για δολοφονία, παιδική κακοποίηση, βασανισμό και σeξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.
Ο Warner κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 50 ετών. Η Victoria Law Thomson, η μητέρα του Warner, καταδίκασε τις πράξεις του, περιγράφοντας το ως «τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού, που κάποιος τόσο απάνθρωπα μπορεί να κάνει χωρίς μεταμέλεια.»

[via]