Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Για ΔΕΚΑ χρόνια, έτρωγε καθημερινά, μόνο κοτόπουλα από τα KFC. Μόλις μάθετε τον λόγο, θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα!


Μια γυναίκα τράβηξε την προσοχή πολλών, μετά την αποκάλυψη που έκανε, ότι για 10 χρόνια έτρωγε μόνο από τα KFC.

Η 21χρονη Georgie Scotney, έπασχε από επιλεκτική διατροφική διαταραχή, από τότε που ήταν παιδί. Λέει, ότι αυτή η ασθένεια την ανάγκασε να μην μπορεί να φάει τίποτε άλλο εκτός από KFC.

Τα παιδιά, είναι συνηθισμένο να τσιμπολογούν, οι περισσότεροι όμως ξεπερνούν αυτή την κατάσταση όταν γίνονται ενήλικες. Για αυτούς που έχουν επιλεκτική διατροφική διαταραχή όμως, η ασυνήθιστη σχέση με το φαγητό παραμένει και στην ενήλικη ζωή. Τα άτομα με διαταραχή, συχνά συνδέουν το φαγητό με φοβερό άγχος.

«Πάντα, ήμουν πολύ πεισματάρα με το φαγητό. Ξεκίνησα τρώγοντας τηγανιτό κοτόπουλο και πατάτες, πρόσφατα όμως έτρωγα κοτόπουλο μόνο από τα KFC. Έτρωγα κάθε μέρα και ποτέ δεν το βαριόμουν. Μου άρεσε να ρίχνω πολύ αλάτι, αν και ήξερα ότι αυτό δεν ήταν σωστό. Φοβόμουν να φάω άλλα φαγητά, όπως για παράδειγμα φαγητά με σάλτσα, που ήταν και ο χειρότερός μου φόβος».


Η Scotney, λέει ότι θεραπεύτηκε μετά από μια ώρα συνεδρία υπνοθεραπείας. Είναι πλέον σε θέση να τρώει μια ευρύτερη ποικιλία τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των φρούτων.

Η νεαρή γυναίκα, λέει ότι ο 25χρονος φίλος της Dean Arnold, την ενθάρρυνε να ζητήσει βοήθεια.

«Ο φίλος μου ήταν αυτός που με έκανε να ζητήσω βοήθεια, εγώ ήμουν πολύ δύσπιστη. Ήμουν τόσο πεισματάρα, που έλεγα ότι ποτέ δεν θα αλλάξω», είπε.


Εκτός από το φίλο της, η Scotney ήθελε να θεραπευτεί και για το λόγο ότι ήθελε να ταξιδέψει στον κόσμο και πίστευε πως η διαταραχή της, θα της προκαλούσε προβλήματα σε άγνωστες περιοχές.«Όταν αποφασίσαμε ότι θέλαμε να πάμε ταξίδι για τέσσερις μήνες, ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να τρώω οτιδήποτε», είπε. «Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα φάει κανένα φρούτο ή λαχανικό και τώρα έχω καταφέρει να δοκιμάσω ακόμη και ψητό. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσα πολλά έχασα όλο αυτόν τον καιρό».