Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

ΘΡΗΝΟΣ στο MEGA !!
ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΟΚ – ΘΡΗΝΟΣ στο MEGA !!Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός εικονολήπτης του MEGA.
O άτυχος εικονολήπτης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί. Ήταν πατέρας δύο παιδιών της Μαρίας και της Μυρτώς. Eργαζόταν στο κανάλι ως εξωτερικός συνεργάτης – οπερατέρ, και τα τελευταία χρόνια κάλυπτε τη νυχτερινή βάρδια του καναλιού.
Διακρινόταν για το πάθος του στη δουλειά και για το γεγονός ότι κυνηγούσε οτιδήποτε «έσκαγε» στις δύσκολες νυχτερινές ώρες. Το θάνατο του εικονολήπτη έκαναν γνωστό οι εργαζόμενοι του Mega, στο οποίο εργαζόταν τα τελευταία χρόνια, ενώ στο ενεργητικό του είχε μακρά θητεία στη τηλεόραση και τον κινηματογράφο.Πριν από μερικά χρόνια ο Θάνος Μαθάς είχε εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του και χρειάστηκε να παραμείνει για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο καθότι είχε υποστεί βαριές κακώσεις. Ωστόσο πάλεψε και βρέθηκε ξανά, ανάμεσα στην οικογένεια του MEGA, συνεχίζοντας να εργάζεται με τη συνέπεια που τον διέκρινε. 
Ήταν ένας από τους πιο παλιούς οπερατέρ με μακρά θητεία στην τηλεόραση και όχι μόνο και από εκείνους που γνώρισαν την ιδιωτική τηλεόραση από τα πρώτα της βήματα. Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από τη συμμετοχή του στα γυρίσματα ταινίας με το Θανάση Βέγγο…


ka8emeraedo.blogspot.gr