Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

τωρα ΣΟΚ – o Αρτέμιος Σώρρας έχει 6 μήνες ζωής (ΒΙΝΤΕΟ)
«Ο κύριος Σώρρας είναι κάτοχος αμερικανικών ομολόγων της τάξεως των 3 τρις δολαρίων. Τα αμερικάνικά ομόλογα αυτά λήγουν στις 9 Αυγούστου 2014.

Που τα βρήκε ο Σώρρας;

Τα χρήματα αυτά ανήκουν απολύτως νόμιμα στον κύριο Σώρρα ο οποίος μεταβίβασε στην αμερικανική κυβέρνηση ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με πολύ υψηλή τεχνολογία. Τεχνολογία που ήταν γνωστή στον ελλαδικό χώρο από την εποχή του Ζηνός(;;;) και του Απόλλωνος (Πότε ακριβώς γεννήθηκε και πέθανε ο …Απόλλων;).»Μετά γίνεται μια αναφορά σε κάποιο αμερικάνικο διαστημόπλοιο που πετούσε για τόσους μήνες χωρίς καύσιμα, αφήνοντας υπονοούμενα πως αυτό οφειλόταν στην αρχαιοελληνική τεχνολογία του ….Σώρρα, η οποία τεχνολογία που γνώριζε αυτός ο εκλεκτός κρετίνος ήταν τέτοια που έθετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα των πετρελαιοπαραγωγών και έτσι την αγόρασαν οι Αμερικάνοι.

Το πρωτοπαλίκαρο του Σώρρα, ο κύριος Εμμανουήλ Λαμπράκης εξηγεί ακόμη στο βίντεο γιατί δεν έπρεπε να πληρώσει φόρο ο Σώρρας, γιατί ήταν λέει, αποπληρωμή κεφαλαίου ! (ναι λέει ακόμα και αυτό το απίστευτο)!

Επαναλαμβάνει πάντως την ημερομηνία : 9 Αυγούστου 2014 λήγουν τα αμερικάνικα ομόλογα που κατέχει ο με διαφορά ….πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου. Άρα θα είναι λογικό πως τότε θα είναι σε θέση να τα αξιοποιήσει όπως θέλει, χωρίς όρους, χωρίς περιορισμούς και χωρίς κωλύματα (που επικαλείται τώρα κρατώντας τα λεφτά πολύ καλά κρυμμένα!) και αν δεν, ελπίζω πως θα φκάλει φάουσα και θα αυτοκτονήσει αφήνοντας τους λοιπούς Έλληνες μόνους με τις λοιπές τους μιζέριες.

Σωστά κύριοι;

Με αφορμή την έλευση αυτής της ημερομηνίας, φαίνεται πως οι παλαβοί της κίνησης Σώρρα φορτσάρουν τα πράγματα, είτε προς την κατεύθυνση της πολιτικής κίνησης για τον αρχιπαλαβό, είτε για κάτι άλλο πιο σκοτεινό.

Από όσο γνωρίζω, χτες και σήμερα είχαν μια πανελλήνια μεγάλη σύναξη στη Θεσσαλονίκη.Και όταν στα εισαγωγικά αναφέρονται αυτά…: «Ήδη φτάνουν στην συμπρωτεύουσα Έλληνες απ’ όλη τη Γη για να συμμετάσχουν στην πιο λαμπρή γιορτή της ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τα αδέλφια τους από κάθε άκρη της Ελλάδος και του πλανήτη και ανοίγουν τα σπίτια τους να φιλοξενήσουν τα αδέλφια τους για το διήμερο των εκδηλώσεων της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ 8 – 9/2/2014.Η εκδήλωση της Κυριακής 9/2 που θα γίνει θεσμός για τους Έλληνες και Φιλέλληνες αναδεικνύει την ψυχή του Έλληνα μέσα από μια γιορτή χαράς και συνένωσης υπό τους ήχους, τα χρώματα και τους χορούς της πατρίδας μας. Η επιλογή της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας δεν είναι καθόλου τυχαία: επαναφέρει την μνήμη της προηγούμενης συνένωσης των Ελλήνων από τους Μακεδόνες που οδήγησε στην αδελφοποίηση των λαών της Γης από τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.