Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Τώρα o Tάσος Αρνιακός προειδοποιεί: «ΠΡΟΣΟΧΗ- Σε λίγες ώρες θα ΘΑΦΤΟΥΝ στο χιόνι αυτές οι περιοχές»Τώρα o Tάσος Αρνιακός προειδοποιεί: «ΠΡΟΣΟΧΗ- Σε λίγες ώρες θα ΘΑΦΤΟΥΝ στο χιόνι αυτές οι περιοχές»
ΔΕΙΤΕ Video που ακολουθεί…

Σε νέο κλοιό κακοκαιρίας από σήμερα, Τρίτη η χώρα…

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό.

Για νέο χιονιά που θα χτυπήσει από την Πέμπτη προειδοποιεί ο γνωστός μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ 1 διευκρίνισε πως το νέο κύμα κακοκαιρίας θα είναι σύντομο και δεν θα έχει καμία σχέση με την «Αριάδνη».

Ωστόσο, τα κύρια χαρακτηριστικά θα είναι το τσουχτερό κρύο, ο παγετός, τα χιόνια και οι δυνατοί άνεμοι.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο από τo βράδυ της Πέμπτης έως και το βράδυ της Παρασκευής θα χιονίσει στις ανατολικές περιοχές της χώρας, δηλαδή στην ανατολική Θεσσαλία, ανατολική Στερεά,

την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και αργότερα στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Ωστόσο, όπως ανέφερε, οι χιονοπτώσεις δεν θα είναι ιδιαίτερα έντονες.

Θα χιονίσει και στην Αθήνα
Στην Αττική θα χιονίσει στην Πάρνηθα και την Πεντέλη, ενώ χιόνια θα πέσουν σε Καπανδρίτι, Γραμματικό και Βαρνάβα.

Σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό, πιθανόν να χιονίσει στα βόρεια προάστια, χωρίς, όμως, να το «στρώσει». Ο γνωστός μετεωρολόγος εμφανίστηκε επιφυλακτικός για το πού ακριβώς θα χιονίσει, καθώς όπως συγκεκριμένα ανέφερε:


«είμαστε λίγο νωρίς να πούμε με ακρίβεια τι θα συμβεί από την Πέμπτη»…


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ: