Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Βόμβα στη showbiz! Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει ότι είναι πατέρας πασίγνωστης τραγουδίστριας
Σαν Βόμβα στην showbiz η είδηση πώς τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει ότι είναι πατέρας πασίγνωστης τραγουδίστριας!


Ο λόγος για τον Mehmet Asar, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα της hurriyetdailynews, δηλώνει πως διατηρούσε σχέση με την μητέρα της παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδος, Penny Adkins, όταν εκείνη έκανε διακοπές τον Ιούλιο του 1987 στην Τουρκία! Ακριβώς ένα χρόνο μετά ήρθε στον κόσμο η Adele.


Ο Asar τότε ήταν ταξιτζής και δηλώνει στο τουρκικό μέσο: «Έκανα tour την Penny και τους φίλους της στους όρμους της Αλικαρνασσού και στο Παμούκκαλε για περισσότερες από δύο εβδομάδες. Μου συστήθηκε και μου είπε ότι είναι νοσοκόμα. Αρέσαμε ο ένας στον άλλον και βγαίναμε για περίπου δύο εβδομάδες. Έκατσε παραπάνω και επέστρεψε στην Αγγλία ένα μήνα μετά. Επέστρεψε στην Αλικαρνασσό και έμεινε για ένα μήνα. Ήθελε να με πάρει στην Αγγλία, αλλά της είπα πως θέλω να ζήσω στην Αλικαρνασσό… Επέστρεψε στη γενέτειρά της. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο αρκετές φορές, αλλά ήταν τόσο δύσκολο και ακριβό να μιλάμε εκείνη την εποχή. Στο τέλος σταματήσαμε».Ακόμα, ο Τούρκος τραγουδιστής υποστηρίζει, ότι έχει ομοιότητα με την τραγουδίστρια, πως το DNA της φωνής της σχετίζεται με εκείνον και πως το τρίτο και τέταρτο δάχτυλο της Adele μοιάζουν με τα δικά του.


Επιθυμώντας να μάθει την αλήθεια, είναι διατεθειμένος να κάνει τεστ DNA. Μάλιστα, ο ίδιος προσκαλεί μέσω της συνέντευξής του στην Adele και τη μητέρα της για διακοπές στην Αλικαρνασσό: «Πιστεύω και νιώθω πως είμαι ο πατέρας της Adele. Μπορώ ακόμη να κάνω τεστ DNA, αν το θέλει. Το πιο σημαντικό που θέλω ο κόσμος να ξέρει είναι πως δεν έχω κανένα όφελος. Ζω στην Αλικαρνασσό
και έχω μια καλή ζωή, θέλω μόνο η κόρη μου να ξέρει την αλήθεια».Youweekly.gr:
This entry was posted in :