Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Χρυσηίδας Δημουλίδου: «Ο πατέρας μου με χτυπούσε και με…» [video]
Ποιες οι απίστευτες αποκαλύψεις της Χρυσηίδας Δημουλίδου;

Μιλώντας σε συνέντευξή της, η δημοφιλής συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην οικογένειά της και ιδιαίτερα στον πολύ αυστηρό πατέρα της.


«Ήμασταν αγαπημένοι αλλά είχαμε έναν πάρα πολύ αυστηρό πατέρα εγώ και ο αδελφός και μας έκανε τη ζωή λιγάκι δύσκολη.Αλλά αν ζούσε θα του έλεγα σε ευχαριστώ για την τόση αυστηρότητα, που έφθανε σε σημείο παρανοϊκό μερικές φορές, ήταν άδικος, ωστόσο αυτό ήταν η αιτία να ατσαλώσω».

Επίσης τόνισε ότι η αυστηρότητα του πατέρα της σε συνδυασμό με την επαρχία ήταν αυτό που την ώθησε να μετακομίσει στην Αθήνα καθώς δεν άντεχε την πίεση.

«Μου λείπει πάρα πολύ ο πατέρας μου πλέον» λέει η συγγραφέας και συνεχίζει «θα ήθελα να ζούσε, θα ήθελα να του πω σε ευχαριστώ για ό,τι έκανες, τόσα μπορούσες, τόσα έκανες.

Και το ξύλο που μου έδωσε, δεν πειράζει. Έμαθα. Έμαθα να ανέχομαι πράγματα, να είμαι πιο υπομονετική…έχανε τον έλεγχο και το έκανε».


Επίσης είπε ότι και η μητέρα της είχε κακοποιηθεί πάρα πολύ άσχημα και μίλησε και για την προσωπική της ζωή και την επιλογή να μη έχει σύντροφο, κάθως όπως εξήγησε δεν τον χρειάζεται.


Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις της Χρυσηίδας Δημουλίδου:

.gossiplife.gr/
This entry was posted in :