Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Η Κρητικιά που διάλεξε για μητέρα της την γυναίκα που γνώρισε στο λεωφορείο | Video


Η 39χρονη Γεωργία, πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Άλλαξε το επίθετό της για να πάρει το επίθετο μιας άγνωστης γυναίκας, που τώρα αποκαλεί μητέρα.

Όπως η ίδια ομολογεί, ο λόγος που το έκανε είναι γιατί ποτέ από την οικογένειά της δεν είχε λάβει αγάπη και τρυφερότητα. Παντρεύτηκε στα 16 της με προξενιό, απέκτησε δύο παιδιά και για σχεδόν 20 χρόνια περνούσε αμέτρητες ώρες στα χωράφια.


Αμέτρητες ώρες στο να μαγειρεύει και να φροντίζει τα παιδιά της, στην κλειστή κοινωνία όπου ζούσε. Ανθρώπινο ενδιαφέρον δεν είχε εισπράξει από πουθενά. Ώσπου, η Γεωργία έκανε την επανάστασή της και έφυγε από το σπίτι. Οι γονείς και τα αδέρφια της, της έκλεισαν την πόρτα όταν ζήτησε τη βοήθειά τους. Μια άγνωστη γυναίκα, όμως, της ήταν το «εισιτήριο» για μια καινούρια ζωή. Η γυναίκα αυτή έμελλε να παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή της, που πλέον η Γεωργία την προσφωνεί μητέρα.

Η Γεωργία από την Κρήτη και η Μαρία από τον Πειραιά γνωρίστηκαν πριν από περίπου 4 χρόνια, ενώ περίμεναν το λεωφορείο στις Μοίρες για να μεταβούν στο Ηράκλειο.

Η Γεωργία – όπως δήλωσε η ίδια – σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω προσωπικών προβλημάτων, βρήκε στο πρόσωπο της Μαρίας έναν άνθρωπο έτοιμο να την ακούσει, να την συμβουλεύσει και να της δώσει το κουράγιο να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της.


Στην αρχή η επικοινωνία τους ήταν τηλεφωνική, η συνέχεια όμως έφερε τις δύο γυναίκες να μένουν μαζί στην Αθήνα και η Γεωργία να αποκαλεί την Μαρία «μαμά» και η Μαρία την Γεωργία «κόρη» της.

Σκοπός του «πακέτου» που έστειλε η Γεωργία στην Μαρία, όπως δήλωσε η ίδια στην εκπομπή, ήταν να της ανακοινώσει ότι ήδη ξεκίνησε τις διαδικασίες για να πάρει το επίθετό της και να γίνει και επίσημα κόρη της.


Πηγή: cretalive.gr/ Alphatv.gr
This entry was posted in :