Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Χριστίνα Σούζη: Επική ατάκα για μετεωρολόγους και «χιονιά» – Κόκκαλο Λυριτζής-Οικονόμου [video]

Πώς σχολίασε τις εξελίξεις στον καιρό και τον χιονιά η Χριστίνα Σούζη;
Η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη εκλήθη να δώσει τις προγνώσεις της για τον καιρό στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Ρωτήθηκε, λοιπόν, μεταξύ άλλων, γιατί δεν έχουν έρθει ακόμη οι πολικές θερμοκρασίες που θα φέρει ο χιονιάς «Αριάδνη».
«Με νοτιάδες δεν πέφτει η θερμοκρασία. Αν με ακούγατε χθες, θα το ξέρατε», απάντησε, σε αυστηρό ύφος, σημειώνοντας πάντως ότι στα βόρεια της χώρας ο υδράργυρος έχει ήδη αρχίσει να πέφτει.
Η Χριστίνα Σούζη συνέχισε, λέγοντας την… επική ατάκα: «Η θερμοκρασία δεν είναι τούβλο να τη ρίξεις σε ολόκληρη τη χώρα!», αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές, Λυριτζή και Οικονόμου.

Θυμίζουμε ότι ο χιονιάς «Αριάδνη», «χτύπησε» πρώτα Μακεδονία και Ήπειρο καθώς, από χθες (05/01) το απόγευμα, το χιόνι έπεφτε πυκνό στην πόλη της Φλώρινας, αλλά και σε άλλες πόλεις της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας.
Σήμερα, Παρασκευή οι χιονοπτώσεις θα επεκταθούν και στις νότιες περιοχές της Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο, ενώ τα φαινόμενα από το απόγευμα θα αρχίσουν να εξασθενούν στα βόρεια και κεντρικά, ωστόσο το δριμύ ψύχος θα παραμείνει.
Από το βράδυ της Παρασκευής τα χιόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους και στην Αττική, όπως ανέφερε η Χριστίνα Σούζη, η οποία πρόσθεσε πως δεν αποκλείεται να δούμε χιόνια ακόμα και στην πόλη της Πάτρας.