Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

1 χρόνο μετά το τροχαίο η οικογένεια Παντελίδη στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ!

1 χρόνο μετά το τροχαίο η οικογένεια Παντελίδη στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ!

Σίγουρα ο Αντώνης Σρόιτερ έκανε για φέτος την επιτυχία της χρονιάς! Η «Αυτοψία» βγαίνει με ένα θέμα πραγματική φωτιά!
Ο δημοφιλής δημοσιογράφος ασχολείται σοβαρά με την υπόθεση Παντελής Παντελίδης. Σας ενημερώνω λοιπόν για να ξέρετε ότι για πρώτη φορά θα παρακολουθήσετε μέσα από την εκπομπή του Αντώνη μία έρευνα τη σοβαρότερη που έχει γίνει, από την ημέρα του θανάτου του καλλιτέχνη. Η «Αυτοψία» μαθαίνω ότι θα κάνει πάταγο… Ο δημοσιογράφος έχει εξασφαλίσει, όπως πρώτοι σας παρουσιάσαμε στο Youweekly.gr, συνέντευξη από τον αδερφό του Παντελίδη, τον Τριαντάφυλλο. Και όχι μόνο αυτό… Στην εκπομπή θα παρέμβει για πρώτη φορά και η μητέρα του Παντελή, η κ.Αθηνά! Αυτά όμως λίγο εως πολύ τα ξέρετε. Εγώ σήμερα θα σας αποκαλύψω με αποκλειστικές πληροφορίες τι ακριβώς θα πει ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης στον Σρόιτερ!


Πρώτα από όλα θα ανακοινωθεί επισήμως ότι θα φτιαχτεί ένα ίδρυμα στο όνομα του Παντελή Παντελίδη. Επίσης, ο Τριαντάφυλλος μιλώντας στον Σρόιτερ θα αποκαλύψει πόσα τραγούδια έχει στο αρχείο της η οικογένεια, που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας… «Εμείς αυτό που θα υποσχεθούμε στους θαυμαστές του Παντελή, είναι πως θα ζει για πολλά χρόνια ακόμη, μέσα από την δισκογραφική του επιτυχία, μιας και έχουμε πολλά τραγούδια στην κατοχή μας, όπου είχε ηχογραφήσει πριν το μοιραίο!».

Εγώ σας λέω ότι σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες ο Παντελίδης έχει αφήσει παρακαταθήκη αδημοσίευτων τραγουδιών πάνω από 200, δεν ξέρω πόσα έχει ηχογραφήσει ο ίδιος, αλλά πιστεύω ότι αυτό το παιδί πρέπει να περπατούσε και να έγραφε στίχους. Τώρα σας έχω πληροφορίες τι θα πει και για την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου χωρίς όμως να τις αναφέρει ονομαστικά… «Εμείς από την αρχή πιστεύουμε και με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, αποδεικνύεται πως οδηγός του τζιπ, δεν ήταν ο Παντελής…». Τώρα θα αναρωτιέστε τι οδήγησε την οικογένεια Παντελίδη να σπάσει τον χρυσό κανόνα να μην δίνει συνεντεύξεις και να κρατιέται μακριά από την δημοσιότητα! Δύο είναι οι πρωταγωνιστές στο αποτέλεσμα της εκπομπής του Αντώνη Σρόιτερ. Ο κ.Λυκούδης, ο δικηγόρος της οικογένειας ο οποίος τους έπεισε ότι 1 χρόνο μετά πρέπει να ειπωθούν πράγματα και να ανοίξουν στόματα και ο ίδιος ο Αντώνης Σρόιτερ ο οποίος με την επιμονή και την σοβαρότητα του, έπεισε ιδιαιτέρως την Αθηνά Παντελίδη οτι το αποτέλεσμα της έρευνας θα ήταν σοβαρό και δίκαιο..

«Δεν θα ησυχάσω αν δεν μάθω τι έγινε στο παιδί μου… Είμαι σίγουρη πως κάτι άλλο συνέβη!«, φέρεται να λέει συνεχώς η κ.Αθηνά στους δικούς της ανθρώπους, παλεύοντας καθημερινά για να δικαιωθεί το παιδί της – όπως λέει η ίδια- αλλά και να κρατήσει την μνήμη του ζωντανή… Αυτό είναι και το μήνυμα που περνάει η οικογένεια μέσα από αυτή την συνέντευξη.. Αρχικά, να ευχαριστήσει τον κόσμο που είναι δίπλα τους σε όλον αυτό τον αγώνα, αλλά και να στηρίξει μέχρι τέλους την γνώμη τους και την θέση τους… «Δεν οδηγούσε ο Παντελής. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο…«.http://dimitra.youweekly.gr/
This entry was posted in :