Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Ανείπωτη ΦΡΙΚΗ: 11χρονος κακοποίησε Σεξουαλικά την 9χρονη Αδερφή του. Αυτό που Σόκαρε όμως τους Αστυνομικούς είναι…

Ένα αγόρι καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση της εννιάχρονης αδελφής του. Ήταν μόλις 11 χρονών και θεωρείται ο νεότερος βιαστής της Βρετανίας που καταδικάστηκε.

Το νεαρό αγόρι, το οποίο έχει μείνει ανώνυμο για νομικούς λόγους, καταδικάστηκε λόγω των φωτογραφιών που βρέθηκαν στο κινητό του και έδειχναν επίθεση προς την αδερφή του, σύμφωνα με την Independent. Το αγόρι, το οποίο είναι τώρα 12 ετών, ομολόγησε δύο περιστατικά που κακοποίησε σ@ξουαλικά την αδελφή του, όταν ήταν 11.


Το αγόρι θα συνεργαστεί με συμβούλους, ώστε να αποφευχθεί αυτή η συμπεριφορά ξανά στο μέλλον. Το αγόρι θα διατεθεί στα μητρώα ως δράστης του σεξ για δύο έτη και έξι μήνες. Η Diane Baker, η δικαστής στην υπόθεση, είπε ότι αν ήταν μεγαλύτερος, θα τον στέλναν στη φυλακή ανηλίκων.

«Έχω διαβάσει τα πάντα για σένα», είπε η Baker στο αγόρι. «Ξέρω πολλά για το τι έχει συμβεί στη ζωή σου και τη ζωή της μαμάς σου στο παρελθόν και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις και τη σύγχυση που αντιμετωπίζεις τώρα σχετικά με τι ζωή σου.»


«Αλλά αυτό που έκανες ήταν τόσο σοβαρό και τόσο επιζήμιο για την μικρή αδελφή σου», είπε. «Ήταν εννέα ετών, την έβλαψες τόσο σοβαρά που αυτό θα το κουβαλάει σε όλη τη διάρκεια της ζωής της.»

«Αν ήσουν μεγαλύτερος, θα σε έστελνα φυλακή. Αλλά ήσουν μόνο 11.»

Το αγόρι επίσης παραδέχτηκε, ότι εκσπερμάτωσε κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου, το οποίο ο δικαστής περιγράφει σαν «επιβαρυντικό παράγοντα.»

Το αγόρι θα εποπτεύεται όταν χρησιμοποιεί το διαδίκτυο. Η Baker του είπε ότι, δεν θα του επιτρέπεται να βλέπει κανένα από τα αδέρφια του, μέχρι να αισθανθούν ασφαλείς.

Η δικαστής είπε στο αγόρι ότι πρέπει να συνεργαστεί με αυτούς τους κανόνες, αλλιώς θα επιστρέψει στο δικαστήριο. «Πρέπει να ξέρω τι συμβαίνει και να καταλάβω ότι η συμπεριφορά σου βελτιώνεται».


Credit: AmericaNow