Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/2/2017
Κριός♈
Γενικά
Με το τρίγωνο Ήλιου-Δία είναι πολύ πιθανό να λάβεις βοήθειες ή στήριξη από τους άλλους, επειδή μάλιστα «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», ίσως θα έπρεπε να γίνεις πιο διαλλακτικός/η, αφού όσο «καταπληκτικές» κι αν θεωρείς τις πρωτοβουλίες σου, δεν είναι αρκετές για να σε οδηγήσουν σε μια διαρκή επιτυχία. Λιγότερος εγωισμός λοιπόν, κι όλα θα πάνε καλά! Παράλληλα βέβαια, η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να αναδείξει προβλήματα στη ζωή φίλων κι αγαπημένων, φαίνεται όμως ότι γίνεται «πολύ κακό για το τίποτα» γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες που ύστερα από την διαπίστωση του τι πραγματικά έχει συμβεί, θα σε φέρουν σε αμηχανία.
Ερωτικά 
Ανεξάρτητα με τις «αρχές» σου και όλα εκείνα που υπαγορεύει η λογική σου, μια παρορμητική σου κίνηση, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά «εύστοχη», οπότε ας μην… επιμένεις στην τήρηση κάποιων κανόνων που στην παρούσα φάση μάλλον μπαίνουν εμπόδιο στην ευτυχία σου.

Ταύρος♉
Γενικά
Με την Σεληνιακή έκλειψη να δεσπόζει στις εξελίξεις, κάποια οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα δείχνουν ικανά να «σε βγάλουν από τα ρούχα σου», σε κάθε περίπτωση όμως αν θέλεις να αποφύγεις την «φαγωμάρα», μείνε σε αυτά που σε ενώνουν με τα οικεία σου πρόσωπα κι όχι σε εκείνα που σε χωρίζουν. Από την άλλη πλευρά, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να ανακαλύψεις κάτι κρυμμένο, όσο και πολύτιμο! Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία προαναγγέλλει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να απαλλαγείς από άγχη και σκοτούρες. Η ημέρα προσφέρεται λοιπόν, είτε για να πάρεις μια άδεια είτε για να αξιοποιήσεις τις ευκολίες που σου προσφέρονται.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια εκμυστήρευση σου δίνει την ευκαιρία να αποφασίσεις εκ του ασφαλούς το τι θα πράξεις με το ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να «πέσεις από τα σύννεφα» με όλα αυτά που θα υποπέσουν στην αντίληψή σου!

Δίδυμοι♊
Γενικά
Μια χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να «σου φτιάξει» την ημέρα! Επιπλέον, το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε ωθεί να διασκεδάσεις περισσότερο και να αφεθείς στο παιχνίδι των απολαύσεων, βάζοντας στην άκρη τα τρέχοντα προβλήματά σου, ίσως μάλιστα να έχεις και τα τυχερά σου σε οικονομικό επίπεδο. Παράλληλα βέβαια, η Σεληνιακή έκλειψη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου σε τέτοιο βαθμό που ακόμη κι εσύ θα πεις «έλεος»! Επιπλέον, σε καλεί να εντρυφήσεις σε ποικίλες γνώσεις ή τεχνικές αλλά ίσως αναδείξει κι ένα νομικό ζήτημα «στα καλά καθούμενα».
Ερωτικά 
Αν έχεις ελευθερία κινήσεων, η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί από τις πιο διασκεδαστικές της χρονιάς, χωρίς ωστόσο να σου εξασφαλίζει σταθερότητα και διάρκεια στις σχέσεις σου. Ζήσε λοιπόν το «σήμερα», χωρίς περαιτέρω προσδοκίες.

Καρκίνος♋
Γενικά
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία ευνοεί κάθε πρόθεσή σου να βελτιώσεις το οικογενειακό κλίμα ή να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με αντικείμενα αξίας. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι είτε να συγκατοικήσεις είτε να αγοράσεις κάποιο ακίνητο, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνεις το «μεγάλο βήμα». Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σε κάνει να θυμηθείς πρόσωπα και καταστάσεις που σε πλήγωσαν, όλα αυτά όμως αποσκοπούν στο να ξεκαθαρίσεις οριστικά κάποια πράγματα, με τη βοήθεια της… στερνής σου γνώσης! Επιπλέον, σου ζητά να αντισταθείς σθεναρά σε όσους/ες αποπειραθούν να σε εκμεταλλευτούν οικονομικά, «ποντάροντας» στις συναισθηματικές αδυναμίες σου.
Ερωτικά
Φαίνεται να κατακλύζεσαι από πολύ δυνατά συναισθήματα και βέβαια σε αυτό συμβάλλει καταλυτικά και το πρόσωπο που σε συντροφεύει. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να επανασυνδεθείς με ένα παλιό σου «αμόρε», ζώντας μοναδικές στιγμές!

Λέων♌
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σε φτάσει στο σημείο να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, ιδιαίτερα σε σχέση με την τήρηση κάποιων κανόνων ή αποστάσεων. Ενδέχεται δηλαδή να «ξεφύγεις», παρασυρμένος/η από ανεξήγητες παρορμήσεις, τελικά όμως δεν θα θιγεί τίποτε περισσότερο από το image σου ή το πολύ-πολύ μια τρέχουσα συνεργασία σου. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Δία σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις ότι ακόμη κι αν όλα πάνε στραβά στην αρχή, τελικά θα βρεθείς κι από πάνω! Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια αλλά και κάθε πρόθεσή σου να κάνεις την καθημερινότητά σου ευκολότερη μέσα από την απόκτηση εξοπλισμού.
Ερωτικά
Αν είσαι ελεύθερο παιδί είναι βέβαιο ότι θα έχεις τις ευκαιρίες σου, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να κάνεις κάτι ιδιαίτερο γι’ αυτό. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως μια επίδειξη εύνοιας προς το πρόσωπό σου γίνει αιτία κι αφορμή για γκρίνιες!


Παρθένος♍
Γενικά
Τα καλά νέα έρχονται από τον οικονομικό τομέα, αφού το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία φροντίζει όχι μόνον να μην σου λείψει τίποτα, αλλά και να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς πολύ. Και με δεδομένο το πνεύμα εγκράτειας που σε διέπει, το πιθανότερο τελικά είναι να θέσεις τις βάσεις μιας νέας πορείας, «ξεγλιστρώντας» από το ενδεχόμενο να αρκεστείς σε εφήμερες απολαύσεις ή να βγάλεις τα απωθημένα σου «τρώγοντας το καταπέτασμα»! Παράλληλα βέβαια, η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να προκαλέσει «αναταράξεις» στις εργασιακές σχέσεις σου, αλλά και να σου προκαλέσει μια απρόσμενη αδιαθεσία, που τα αίτιά της είναι κυρίως ψυχοσωματικά.
Ερωτικά
Συναισθηματικά φαίνεται να βρίσκεσαι εν μέσω «τρικυμίας», κάτι που μπορεί να σε εγκλωβίσει προσωρινά σε παλινδρομήσεις και να δυσκολέψει τη λήψη «λογικών» αποφάσεων. Η αλήθεια πάντως είναι ότι αν δεν ξεκαθαρίσεις πρώτα το «μέσα» σου, δεν πρόκειται να καταλήξεις κάπου.

Ζυγός♎
Γενικά
Σήμερα η τύχη σου «κτυπάει κόκκινο», κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους, εξασφαλίζοντας μια υλική και συναισθηματική πληρότητα. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι εσύ είσαι που κρατάς την τύχη σου στα χέρια σου κι αν κάνεις το λάθος να ακούσεις τους άλλους, το πλεονέκτημά σου θα είναι ως μη γενόμενο. Παράλληλα βέβαια, η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να επικεντρωθείς σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που «πελαγοδρομεί» και σίγουρα χρειάζεται τη βοήθειά σου για να επανέλθει σε μια ισορροπία. Επιπλέον, μπορεί να επανακάμψει ένα ζήτημα με φίλους/ες που θεωρούσες ως λήξαν.
Ερωτικά
Δυνατά συναισθήματα και έντονες συγκινήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό που όμοιό του είναι δύσκολο να ξανασυναντήσεις! Κι επειδή σε κάθε περίπτωση «η τύχη βοηθά τους τολμηρούς», μην διαστάσεις να κάνεις το βήμα που θα σε φέρει πιο κοντά στην ευτυχία σου.

Σκορπιός♏
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να ενεργοποιηθείς άμεσα, δίνοντας λύσεις σε «θαμμένα» προβλήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια και ζητούν τη λύση τους. Αυτό όμως δεν αναφέρεται μόνον στα επαγγελματικά σου, αλλά και στις ρίζες σου ή την καταγωγή σου και σε μια τέτοια κατεύθυνση κάθε διερεύνηση του παρελθόντος μπορεί να αποβεί πολύτιμη. Την ίδια στιγμή μάλιστα, το τρίγωνο Ήλιου-Δία σε βοηθά να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση, μαθαίνοντας κάποια μυστικά ή «ξεθάβοντας» έναν θησαυρό, είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά! Επιπλέον, αν σε απασχολεί ένα θέμα υγείας, θα βρεις τον τρόπο να το αντιμετωπίσεις κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες.

Ερωτικά
Τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται επάνω σου, κάτι που σε βοηθά να μεγαλώσεις ακόμη περισσότερο τον κύκλο των θαυμαστών ή θαυμαστριών σου. Εσύ όμως φαίνεται να αδιαφορείς για όλα αυτά και μοιάζεις «κολλημένος/η» σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο!

Τοξότης♐
Γενικά
Με το τρίγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να λάβεις ουσιαστική υποστήριξη από φίλους/ες, οπότε σε συμφέρει να «παίξεις» πιο ομαδικά, αφήνοντας τα δύσκολα για τους άλλους! Επιπλέον, μπορείς να πετύχεις πολλά ή να διακριθείς, με τη συνδρομή ενός συλλογικού φορέα. Παράλληλα, η Σεληνιακή έκλειψη θα προσδώσει στην καθημερινότητά σου πολύ πιο υψηλές ταχύτητες, αλλά και κάποια διαστήματα πλήρους απραξίας κι εσύ καλείσαι να ισορροπήσεις ανάμεσά τους, κινούμενος/η στο σωστό timing για το κάθε τι. Μέχρι να τα καταφέρεις βέβαια θα ταλαιπωρηθείς είτε από άσκοπα πήγαινε-έλα είτε από «εμπλοκές» με διάφορους… περίεργους τύπους που θα συναντήσεις.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, να θυμάσαι ότι μπορείς μεν να περάσεις καταπληκτικά με μια νέα συντροφιά, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν οι προδιαγραφές μιας πιο «σοβαρής» συνέχειας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, απλά πάρε το ταίρι σου και ταξιδέψτε!

Αιγόκερως♑
Γενικά
Ανήκεις στην ομάδα των πιο ευνοημένων της ημέρας, τόσο σε κοινωνικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Παρότι όμως το σύμπαν σου εξασφαλίζει μια ουσιαστική επάρκεια, καλό είναι να θυμάσαι ότι οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα και δεν είναι σωστό να ακυρώσεις το πλεονέκτημά σου με δισταγμούς και υπερβολικές, ως προς τη λεπτομέρειά τους, αξιολογήσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος ή να ωφεληθείς από τις γενικότερες οικονομικές εξελίξεις. Παράλληλα όμως, η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να μην εμπλέξεις τα… πάθη σου με τα οικονομικά σου, αφού τελικά μπορεί να «συρθείς» σε άστοχες επιλογές.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία μπορεί να σε καλύψει κοινωνικά και οικονομικά και να συμβάλλει στην καλοπέρασή σου, ωστόσο αν αναζητάς κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά, το πιθανότερο είναι να μην τα βρεις. Επιπλέον φρόντισε να μην καταξοδευτείς για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Υδροχόος♒
Γενικά
Η Σεληνιακή έκλειψη σε κάνει πιο επιρρεπή σε συναισθηματικές παλινδρομήσεις κι εδώ είναι που πρέπει να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου, ώστε να μην βρεθείς σε προφανή θέση αδυναμίας, ιδιαίτερα απέναντι σε πρόσωπα που ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια «αναμπουμπούλα» στις συνεργασίες σου. Παράλληλα όμως, το τρίγωνο Ήλιου-Δία μπορεί να σου εξασφαλίσει πολλές ευχάριστες στιγμές σε ένα ταξίδι αλλά και μια διάκριση ή επιτυχία στην επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο». Επίσης, φαίνεται πως το «πρεστίζ» σου βρίσκεται στα ύψη και δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς την περίσταση για να εδραιώσεις την θέση και το κύρος σου.

Ερωτικά
Το «θερμόμετρο» στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ανεβαίνει κι ίσως κάποια στιγμή να «χάσεις τον μπούσουλα». Αν βέβαια είσαι μόνος/η, το χειρότερο που θα σου συμβεί είναι μια σχετικά «ακραία» εμπειρία, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε… πρόσεξε τι κάνεις!

Ιχθύες♓
Γενικά
Το τρίγωνο Ήλιου-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν αναζητάς χρηματοδότες ή εγγυητές, θα γίνει το… θέλημά σου! Πρόσεξε όμως μήπως τελικά η υπερβολική αισιοδοξία σου και η έλλειψη μέτρου σε «φορτώσει» με υπέρογκες δαπάνες, που τελικά θα σε φέρουν σε μια κατάσταση να χρωστάς περισσότερα. Παράλληλα, η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να αξιοποιήσεις γνώσεις ή μέσα που παρέμεναν σε «αχρηστία», αλλά σήμερα σου παρέχουν διεξόδους τόσο στη δουλειά σου, όσο και γενικότερα στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον όμως, μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα παλιό θέμα σχετικό με την υγεία σου.
Ερωτικά
Μνήμες και απωθημένα του παρελθόντος «εισβάλλουν» στην ζωή σου και με δεδομένη την συναισθηματικά ευάλωτη φύση σου, είναι πολύ εύκολο να κάνεις κάποιο λάθος για το οποίο σύντομα θα μετανιώσεις. Το βέβαιο πάντως είναι ότι χρειάζεσαι μια μεγάλη αγκαλιά!

astrology.gr