Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Έκκληση για να βρεθεί δωρητής νεφρού για τον 2χρονο Φίλιππο!

Διαβάστε την ανάρτηση των γονιών του 2χρονου Φίλιππου,


Konstantina Mara και Damian Argi 


προκειμένου να βρεθεί δωρητής νεφρού και να σωθεί το αγοράκι τους!

"Κάποιες φορές η ζωή σε φέρνει σε θέση να έχεις ανάγκη από πράγματα που ποτέ δεν πίστευες ότι θα είχες. Σε μια τέτοια θέση βρισκόμαστε κι εμείς. Ο 2 ετών γιος μας χρειάζεται μεταμόσχευση νεφρού, εγώ και ο πατέρας του δεν είμαστε συμβατοί λόγω διαφορετικού τύπου αίματος, ζητάμε κάποιον όπου μπορεί να είναι τόσο γενναίος και να προσφέρει στο παΐδι μας το ένα του νεφρό. 


Σε μια παλαιότερη ανάρτηση που είχαμε κάνει βρέθηκαν άνθρωποι που προσφέρθηκαν και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας αλλά δυστυχώς μετά από τις εξετάσεις δεν ήταν συμβατοί με το μικρό μας. 


Η δωρεά νεφρού είναι μια διαδικασία όπου μπορεί να γίνει με ασφάλεια και ο δότης μετά την προσφορά να έχει μια απόλυτα φυσιολογική ζωή. Οι γιατροί μας είναι άδω να απαντήσουν και να λύσουν ότι απορία κάποιος μπορεί να έχει. Οποιοσδήποτε έχει τύπο αίματος Α η 0 και θα ήθελε να γίνει δότης παρακαλούμε να έρθει σε επαφή μαζί μας, το ξέρουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι όπου θα ήθελαν πολύ να μας βοηθήσουν και για προσωπικούς λόγους ο καθένας, δεν μπορούν. Το καταλαβαίνουμε απόλυτα και τους ευχαριστούμε πολύ μόνο και μόνο που ενδιαφέρονται για εμάς και πάνω από όλα για το παιδί μας. 


Ο Φίλιππος είναι ένα πολύ ευτυχισμένο παιδί, τρομερά γενναίο και αντιμετωπίζει τον πρόβλημα του με θάρρος, δεν φοβόμαστε γι αυτόν και θα κάνουμε τα πάντα μέχρι να βρεθεί αυτό που χρειάζεται για να μπορέσει να συνεχίσει την υπέροχη ζωή που έχει μπροστά του χωρίς να πρέπει να εξαρτάται από την αιμοκάθαρση. Εάν είσαι κάποιος εκεί έξω που νιώθεις ότι μπορείς να γίνεις δωρητής για το παιδί μας σε παρακαλώ... σκέψου το, διάβασε, ενημερώσου, ρώτησε μας ότι απορία έχεις, οι γιατροί μας είναι άδω. Ευχαριστούμε όσους διάβασαν αυτό το κείμενο και σε όσους έχει περάσει από το μυαλό η δωρεά."