Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Πατέρας και γιος βίαζαν και βασάνιζαν ανήλικη κοπέλα επί 3 χρόνια. Η δικαιολογία που είπαν στο δικαστήριο; Θα σας εξοργίσει!
Ένας άνδρας από το Τολέδο του Οχάιο και ο γιος του, βάζαν επι τρία χρόνια μια 13χρονη έφηβη. Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει το περασμένο έτος.
Ο 27χρονος Esten Ciboro και ο 52χρονος πατέρας του Timothy Ciboro, δεν πίστευαν στο νόμο. Είπαν ότι μόνο η Αγία Γραφή μπορεί να κρίνει τις πράξεις τους.

Σε κάθε χώρα, οι άνδρες και οι γυναίκες κρίνονται από το νόμο. Η κοπέλα ήταν θετή κόρη του Timothy.

Η κοπέλα, ήταν αλυσοδεμένη στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας και βιάζονταν κατ’ επανάληψη για τρία χρόνια. Ο πατέρας Ciboro, είπε στο δικαστήριο ότι ο ίδιος και ο γιος του θα χρησιμοποιήσουν το λόγο του Θεού για να κάνουν ερωτήσεις που είναι ζωτικής σημασίας για την υπόθεσή τους.
Ο δικαστής, θα επιτρέψει στους δυο άνδρες να φέρουν τη Βίβλο μαζί τους στο δικαστήριο, αλλά δεν θα τους επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν το βιβλίο όταν ανακρίνονται. Ο δικαστής, καταλαβαίνει ότι η Αγία Γραφή είναι ένα σημαντικό βιβλίο, αλλά λέει ότι δεν είναι το βιβλίο του νόμου.

Και οι δύο άνδρες κατηγορούνται για απαγωγή, βιασμό, και απειλή παιδιού. Η κοπέλα κρατιόταν αιχμάλωτη από το 2012 έως και το 2015.

Η 13χρονη κατάφερε τελικά να ξεφύγει, όταν οι δύο άντρες είχαν βγει για τρέξιμο.

Όταν το κορίτσι βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους, είπε στις αρχές ότι η μητέρα της την είχε εγκαταλείψει για να πάει στο Λας Βέγκας.Πηγή: www.stroumfaki.gr