Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Τοποθετείστε ένα μανταλάκι στο αυτί σας για 5 δευτερόλεπτα και δείτε αυτό να συμβαίνει στον οργανισμό σας!
Στη ζωή μας, θα νιώσουμε πολλές φορές πόνο και κόπωση, αλλά εντάξει, άνθρωποι είμαστε, δεν μπορούμε πάντα να είμαστε στα καλύτερά μας!
Όμως, μερικές φορές μια μικρή «ενόχληση» στα όργανά μας, μπορεί να απελευθερώσει οφέλη για την υγεία μας. Υπάρχει ένας ενδιαφέρον και αντισυμβατικός τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι μπορούν να βελτιώσουν την υγεία τους. Η μέθοδος αυτή τοποθετεί μανταλάκια σε διάφορα σημεία των αυτιών. Γιατί όμως;

Σύμφωνα με την ρεφλεξολόγο Helen Chin Lui, “Κάθε αυτί έναν χάρτη αντανακλαστικών του σώματος, είναι γεμάτο νευρικές απολήξεις και πολλαπλές υποδοχές του κεντρικού νευρικού συστήματος.”


Υπάρχουν 6 διαφορετικά σημεία στα αυτιά μας που στοχεύουν σε συγκεκριμένες περιοχές / όργανα στο σώμα μας.

Τοποθετήστε ένα μανταλάκι στην περιοχή της επιλογής σας, και ξεκλειδώσετε τα αντίστοιχα οφέλη για την υγεία σας.


1. Το επάνω μέρος του αυτιού

Το ανώτατο τμήμα του αυτιού μας έχει μια άμεση σύνδεση με την πλάτη και τους ώμους μας. Η εφαρμογή πίεσης σε αυτό το σημείο για ένα λεπτό κάθε μέρα, συμβάλει στη μείωση του πιασίματος στις περιοχές αυτές.

2. Η αρχή της καμπύλης του αυτιού

Αυτό το σημείο στο αυτί είναι συνδεδεμένο με τα όργανά μας. Ως εκ τούτου, εάν αισθάνεστε δυσφορία, τοποθετήστε ένα μανταλάκι σε αυτό το σημείο για άμεση ανακούφιση (πάντα να συμβουλεύεστε πρώτα το γιατρό σας για να βρείτε την αιτία της δυσφορίας).

3. Η μέση της καμπύλης του αυτιού

Αυτό το μέρος του αυτιού μας είναι συνδεδεμένο με τις αρθρώσεις. Εφαρμόστε πίεση σε αυτό το σημείο για να ανακουφίσετε τις αρθρώσεις σας, τη δυσκαμψία ή τον πόνο μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά.

4. Το κάτω μέρος της καμπύλης του αυτιού

Το τσίμπημα στο κάτω μέρος της καμπύλης του αυτιού μας, μας ανακουφίζει από την ιγμορίτιδα και τον πόνο στο λαιμό. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμάστε καλά όταν έχετε βουλωμένη μύτη.

5. Ακριβώς πάνω από το λοβό του αυτιού


Το σημείο ακριβώς πάνω από λοβό του αυτιού μας σχετίζεται με την πέψη. Εφαρμόζοντας εκεί ένα μανταλάκι, μπορείτε να μειώσετε τον πόνο και το φούσκωμα στο στομάχι.

6. Στο λοβό του αυτιού

Αυτό το σημείο είναι συνδεδεμένο με το κεφάλι και την καρδιά μας. Εφαρμόστε πίεση εδώ για να ανακουφιστείτε από ημικρανίες και πονοκεφάλους.athensmagazine.gr
This entry was posted in :