Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Χτυπούσε με Μπουνιές και Κλωτσιές την 69χρονη Γιαγιά του μέχρι που Ξεψύχησε. Μόλις δείτε ΓΙΑΤΙ το έκανε, θα Ανατριχιάσετε!
Ένας 18χρονος από το Jacksonville της Φλόριντα βρίσκεται υπό κράτηση αφού σκότωσε την 69χρονη γιαγιά του στο ξύλο.
Ένας μάρτυρας άκουσε τον Dylan Broughman και την γιαγιά του, Joyce Courson, να διαφωνούν πολύ έντονα επειδή εκείνη πήρε την μπύρα του ενώ έκανε ντους, σύμφωνα με το News4Jax.

O μάρτυρας είπε ότι άκουσε θορύβους και την Courson να φωνάζει βοήθεια. Ο Broughman έφυγε από το σπίτι και όταν ο μάρτυρας μπήκε μέσα, την είδε στο πάτωμα σοβαρά τραυματισμένη. Η ηλικιωμένη ήταν ακόμα ζωντανή όταν η αστυνομία έφτασε και είπε πως ο εγγονός της την χτύπησε στο πρόσωπο και την κλωτσούσε όσο ήταν πεσμένη κάτω.


“Ήταν γεμάτη αίματα. Υπήρχε αίμα παντού και το σπίτι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.”
Αρδικά ο Broughman κατηγορήθηκε για ξυλοδαρμό στις 10 Οκτωβρίου. Ωστόσο, αυτό άλλαξε σε ανθρωποκτονία όταν η Courson υπέκυψε στα τραύματά της οχτώ μέρες μετά.

Η μητέρα του, Tracey, λέει πως ο γιος της δεν είναι υπεύθυνος για τον θάνατο της μητέρας της.“Δεν την σκότωσε, η καρδιά της σταμάτησε. Γι’αυτό πέθανε, την βγάλαμε από την μηχανική υποστήριξη.”


Παραδέχτηκε πως ο γιος της γίνεται συχνά βίαιος και πως έχει θέματα διαχείρισης του θυμού του.

Η άλλη γιαγιά του Broughman, Evelyn Stepka, είπε πως ο εγγονός της έμοιασε στην μητέρα του, η οποία έχει συλληφθεί περισσότερες από 20 φορές για χρήση ναρκωτικών και ποpvεία. Τον ίδιο χρόνο, είχε συλληφθεί και η ίδια για επίθεση ενάντια στην Courson, αν και απέσυρε μόνη της τις κατηγορίες.

“Όταν η μητέρα σου είναι τοξικομανής και συλλαμβάνεται κάθε μήνα, πώς περιμένεις το παιδί της να μεγαλώσει φυσιολογικά;” είπε η Stepka.

Η δίκη του αναμένεται να γίνει στις 23 Νοεμβρίου.

Οι σκέψεις σας;